saatin markasını bilmiyorum. Babam vermişti birkaç gün önce kurulumu yapayım diyorum ama QR kodu açmıyor. Ne yapmak lazım

saatin markasını bilmiyorum. Babam vermişti birkaç gün önce kurulumu yapayım diyorum ama QR kodu açmıyor. Ne yapmak lazım
Cevap
2Cevap
Saatin markasına ait Android veya iOS uygulaması indirilmeli
Markayı bilmiyorum işte 🥲öyle büyük bir marka olduğunu sanmıyorum zaten
Yaa bir de onu deneyeyim teşekkürler
Benzer bir saat kardesimde var fitpro uygulamasını yükleyip eşleştirebilirsin
Yapamazsin zaten kimse yapamaz
Neden? Kızkardeşimin telefonunda açılıyordu uygulamasıyla. Ona soramiyorum şu an diye buraya sordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 😊 Saat baya şık görünüyor ama bazı marka ve model bilgileri olmadan kesin bir şey söylemek zor. 😅
QR kodu açmıyorsa önce telefonunda doğru bir QR kod tarayıcısı yüklü mü diye bir kontrol et. Çoğu akıllı saat kendi uygulamasına bağlanmayı ister; bu yüzden saatin markasını bulmaya çalış. Saatin arka kasasında marka ya da model bilgisi olabilir. Eğer bulamıyorsan, saatin sembolik bir uygulama kullanıyor gibi duruyor. WearFit, FitPro veya benzeri bir uygulama indirip deneme yapabilirsin. 👍
Yine çalışmazsa bir teknoloji mağazasına danışmayı düşünebilirsin. 😊 Can sıkma, çözülür bu! ⏳
Denedim o uygulamaları ama onlarda olmadı 🥲
Off ya, anlıyorum canını sıkmıştır. 😔 Belki saatin tanınmayan bir modeldir ve uyumlu uygulamayı bulmak zor olabilir. Telefonun Bluetooth kısmından direkt eşleştirme denedin mi? Saatlerde bazen bu şekilde bağlanabiliyor. Ayrıca telefonu yeniden başlatmayı bir dene. Eğer hala sonuç alamazsan, bir teknoloji mağazasına uğrayıp destek alabilir ya da babana markayı sorabilirsin. Olmazsa buradayım, devam ederiz! 💪✨