AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
333Cevap
Bir yakınınla trafiğe çık yan koltukta otur şoför gözüyle gözlem yap. O kadar öküz var ki öz güvenin tavan yapar.
reflekslerin güçlü olması lazım. bayan olduğun için trafikteki sıkıştırmalara v. s kendini hazırlaman gerekli
10 yaşında öğrendim pedallara ağayım zor değiyodu 1 haftada kaptım yaparsın ole korkulucak bişeyı yok :)
Sana zor çünkü bayanlar zorlanıyor. bizim araba olmadığı için pratik yapamadım ve unuttum ama kolay öğrendim
Araba kullanmayı öğretenler önemli bu konuda kendine güvenin olduğu sürece dert değil :)
3 yillik soforum. Kirmizi isiklarda arabayi kaldirma ve park etme disinda sorun yok.
çok basit yawww-----______ hastasıyız dede____---------------------------
Tamamen pratik yaptıkça öğreneceğin bir şey o yüzden korkma.
Şu yokuş kalkışı yok mu en beteri :). Araba hurdaya döndü yokuştan kalkana kadar :)
Kimse annesinin karnından arabayla çıkmadı ve yapanlardanda bir eksiğin yok...
Araçla bütünleşmek gerek., aracın hareketlerini hissetmen gerek
Korkacak bir şey yok ki.
Ben 1974 model vosvos kullanıyorum.
Ve ehliyetim yokken trafiğe çıktım.
Gerçi hala daha yok ehliyetim o ayrı bir konu 😁
Cesaretli istekli azimli ol.
hiç korkma bende bilmezdim ama öğrenince çok eğlenceli
nerde süreceğine bağlı köy yolunda çok kolay ama e5 tem'de güven özveri tecrübe gerek...
Tabi ki kolay ama DİKKAT çok önemli :S
ALLAH korusun :S
Kullanmak zor değil aksine çok kolay ZOR OLAN VERDİĞİ SORUMLULUĞU ÜSTLENEBİLMEK...
İlk kullanacağın araç sedan olursa dar sokaklarda vay haline
refleklerine güveniyorsan dikkat dağınıklığı yoksa kolay öğrenirsin
3 5 kere direksiyona gecince anlarsin ne kadar kolay olduğunu
Kolay ogrenmene kabiliyetine bağlı birazda panikatak falan varsa sakın d
Bence kullanmak değil de Trafiğe çıkmak biraz sıkıntılı gibi.
Bende bu yaz ehliyet kursuna yazılıyorum. Bence kolay
sanıldığı kadar kolay olmaz, yetenek ve dikkat işi bu, arabanın aynalarına tamamen hakim olduğun an sıkıntı kalmaz!
Koşmak kadar kolay cok samımı söylüyorum bu herkes çin böyle korkma basarısız olursun kımseden eksiğin yok
İlk sürüşlerde dikkatli ol. Şirkette öğrendim ben hasarları şirket karşıladı olay kapandı. İki kapı bir de duvar var :D
Biraz cesaret istiyo arkadaslarin o yuzden kullanamiyodur vede biraz zaman alir tam bir uzman olman icin
yok ya o kadar zor değil kendine güvenin ve dengeni iyi koruyabilcek kaabiyete sahipsen bisiklet sürermiş gibi arabayı kolay kolay sürersin hiç korkulcak bir şey yok bunda ayakların devraş fren gaz elinde vitese calışcak neresi zor sadece yorar :D
onlar trafiğe çıkmaya çekiniyordur araba kullanmanın verdiği tadı anlatamam hiç zor değil çekinmene gerek yok :)
başlarda zor gelir ama sonra araba kullanırken telefonla konuşabilir aynı anda sigara bile içebilirsin :D
bende direksiyon sınavını nasıl atlatıcam bilmiyorum :( debriyaj dı vites di filan çok ince işler bunlar
Hevesin varsa çabuk ögrenirsin. Ben tüm sınavlardan geçtim ama şu an alamıyorum. Parayı henüz tamamlayamadım
Araba kullanmak için ilk bilmen gereken şey aynaları doğru kullanmaktır. korkmana gerek yok aynaları kullanmayı öğren trafiğe çıkarak öğrenmekten başka bir şansın yok
benim gibi deliler olduğu sürece sizin gibi normal insanların trafiğe çıkmasını uygun bulmuyorum asdhjkasdasdas
Komik mi?
@KJackson annene sor dangalak
Türklerin Zeka Yaşı Bu Kadar Ancak
Acıyorum Sana Çok Acizsin
sende çok dangalaksın ne atlıyorsun pislik
ıq Seviyesi 60'ın Altında Olanların Görüşü #Engellenmiştir
ya dangalak bir susar mısın tamam anladım beyinsizsin de sus bari velet
ıq Seviyesi 60'ın Altında Olanların Görüşü #Engellenmiştir.
ok mal velet
ıq Seviyesi 60'ın Altında Olanların Görüşü #Engellenmiştir..
çocukla çocuk olmayacağım :)
ıq Seviyesi 60'ın Altında Olanların Görüşü #Engellenmiştir...
ıq Seviyesi 60'ın Altında Olanların Görüşü #Engellenmiştir...
Araba kullanmak kolay zor olan trafiğe alışmak halen alışamadım :S
Cekinmene Gerek yok yazili sinavi gecersen egitin veriyorlar trafikte surduruyolar bide alismaniz icin ehliyeti alirsan trafikte bir kac kez surersen alisirsin
şimdi ehliyete yazılırsan 1 yıl boyunca ehliyet vermıyorlar onunm yerıne sertifika verıyorlar eger bir yıl içinde kaza. yapmassan ehliyetını alabiliyon
Zor ama bana göre kolay çünkü ben 18 yaşından 23 yaşına kadar egitim aldım daha sonra 25 yaşında ehliyet sahibi oldum şimdi eski külüstür bir arabamız var onu sürüyorum 2 oglumu okula götürüyorum
Trafik kadin isi degil, cekiniyorsan trafige giripte insanlarin hayatlarini tehlikeye atmamalisin
iyi bir sürücü tarafından eğitilirsen sorun kalmaz istanbulun en iyi sürücüsü karşında diyeblirim:)
Bende ehliyet almayı düşünüyorum ama canavarca ihlal ederek araba kullananlardan çok korkuyorum :( 2 arkadaşımı geçmişte kaza sebebiyle kaybettiğim için fazlasıyla etkilendim sanırım.
Heyecan panik vb Yapmazsanız çok kolay çekinmene gerek yok
Araba kullanmak zor değil, önemli olan dikkatli kullanmak. İşin özünde dikkat var.
İyi bir sürücü olabilmen için 3 yıl araba kullanan lazım o yüzden bir an önce ehliyeti al
Araba kullanmak dünyanın en basit işi. Türkiyede öğren hiç 1 yerde zorlanman.
Tamamm bir bayan sürücü dahaa neyse ben bu gün arabayla cikmayayim 😁😁
bisiklet sürmek gibi düşe kalka alışırsın. ama benim tercihim olmayacak hiçbir zaman. motot candır.
Her zaman sürebileceğin arabanız yoksa hiç boşuna alma. Ehliyeti alsan bile unutursun.
yapcan tek şey vites 1,2,3,4,5 Bide geri alma :D bu kadar sence kolaymı
Hayir tabikide milyonlarca insan kullaniyo senin me eksigin var
Çok zevkli denemelisin.. sen onlara bakma.. cesaretli ol biraz..^_^
kolay aslında ilk trafiğe çıktığında biraz zorlanırsın sonra alışırsın zaten
Biraz pratik yeterli olacaktır korkularının üstüne git
Hiç çekinme vitesli kullanamazsan otomatik vitesli kullanırsın trafiğede hemen çıkmazsın biraz serbest yerlerde kullanırsın olur biter...))
siz bayanlar için kolay değil ne kadar özgüveni tavan olsada bir kadın direksiyona geçtiği zaman bir hiç oluyor korkak bir tavşan olup çıkıyorsunuz
Ben ilk cok zor dedim hatta babamdan dayak bile yedim :D ama bebek oyuncagi benim icin az merak sarin yetiyo
ilk başta zor gelebilir ama ayağın alışırsa refleks gibi gelecek. Bide yokuşta arabayı kaldırabilirsen sorun yok pratik istiyor tabi :D
Tabi bisiklet surmeye benzemez benmde ilk baslarda korktugum oldu konsantre sorunlari falan ama alistikca gecer
Şimdi nasılsın Peki?
cok hevesli oldugum icin düzeldi :)
2 yıllık ehliyetli bir kıza 3 saatte öğretmiştim şehr trafiğini. hiçbişi bilmiyodu üstelik
stres yapmazsan basit ilk başlarda olcaktır ama sonra geçiyor rahat ol korkma sürerken
Hayatta en kolay ve en zevkli şey araba kullanmak ama en kötüsüde trafikte kalmaktır