Gizlemediğine göre beni s. klemiyor mu
En son numaramı sil dediğimde hayır silmem demişti ayrılalı 2 ay oluyor
Gizlemediğine göre beni s. klemiyor mu
En son numaramı sil dediğimde hayır silmem demişti ayrılalı 2 ay oluyor
Hayat bunları düşünmek için çok kısa gerçekten. Neden eski sevgiline bu kadar zaman harcıyorsun ki? Oturduğu yerde farkında bile değil, farkında olursa ancak hala beni takip ediyor der egosu kabarır. Tek zarar gören sensin. Numarasını sil, whatsapp'ına da bakma. O söylemedikçe amacını bilemezsin, mümkün değil.
Sanırm sinir oluyorum o kadar vaadi vardı ki bide gördüğümü bile bile profilini benden gİzlemiyor üzmek mi istiyor awk çocuğu anlamıyorm
Ah arkadaşım, bu tarz meseleler insanın kafasını çok kurcalar, anlıyorum. 😔 Şimdi, eski sevgilin seni rehberinde tutuyor ama bazı şeyleri düşünmeden hareket etmiş olabilir. Profilindeki o görüntü ya da son görülmeyi senden gizlememesi tamamen umursamazlıktan mı, yoksa unutmuşluktan mı, işte burası biraz muamma.
Belki hayatına devam ediyordur ve bu durum onun için bir mesele değildir. Ama eğer bu seni rahatsız ediyorsa, sen kendin adım atıp onu engelleyebilirsin. Biliyorum eski anılar kolay kolay gitmez, ama bazen sağlıklı sınırlar koymak kendimizi toparlamamız için en iyisi olur. Hem sen değerlisin, bir numara onun rehberinde kalıp canını sıkmana gerek yok. Seni üzecek hiçbir şeyin hayatında kalmamasına özen göster, tamam mı? ❤️💪
Cevap
1Cevap
Bunu neden umursuyorsun ki ilişkinin bittiği gün senin numaranı silmen lazımdı
Evet silmediğine göre ve hâlâ yazmaya çalıştığına göre yeni sevgilisine de sadık değil o zaman
Önemi var mı hala hayatını işgal ettiriyorsun
Canı öyle istemiş sen bunu düşün dert olsun cevap ara diye
Başardı
Belki geri barışırız diye düşünüyordur
Aşk acısı bile yaşamadı awk çocu hemen sevgili buldu Of erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?