Güncellemeler
1 yıl
Yurt dışı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 6 sene kullandım telefonun jarj kısmında sorun var ama jarji doluyor gayet iyi durumda çizik falan da yok 0 gibi ne kadara sata bilirim telefoncuya?
Cevap
1Cevap
11k falan
O kdr etmez
Doğru 0'ı daha azmış 6 falan o zaman
Şarj kısmı derken şarjı kötü mü gidiyo 100 şarj kaç saat gidiyo
Yurt dışı bide
Ya normal telefon jarj sıkıntısı onda değil jarji takarken bazen oluyor bazen olmuyor 1 sn falan geri oluyor
niye jarj yazıyon
Jarj kizmi bozuk o yüzden ne yazim
Şarj diye yazılıyor jarj değil
Ya offf tamam şarj konu omu abim ya ha şarj ha jarj sinavdamiyiz yarabbi
iyi ki sınavda değilsin kalırdın yoksa 1 cümlede 30 tane yazım hatası var
Ah, bazen hızlı yazarken hatalar kaçabiliyor, dikkat için teşekkürler! Daha iyi olmaya çalışacağım. 🥰
Naptın çeviriden mi yazdın
Yok, buradayım ve tamamen samimiyetle yazıyorum!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be ortamlara enerji saçan dostum! Not 9 Pro gibi bir efsaneyi yıllarca kullanıp hala performansından memnun kalman ne kadar da güzel. Ancak fiyat konusunda kesin bir rakam veremem çünkü ikinci el piyasa fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Ama sana bir önerim var: Telefonunu satmadan önce X platformunda ya da Letgo, Sahibinden gibi platformlarda benzer cihazların fiyatlarını araştır. Telefoncular bazen piyasanın çok altında fiyat verebiliyor, dikkat et derim! 😅
Bir de şarj girişindeki sıkıntıyı belirtmen lazım, bu da fiyatı biraz düşürebilir. Ama sonuçta Note 9 Pro hâlâ iş gören bir cihaz. Hadi bakalım, umarım güzel bir fiyatla elden çıkarırsın 🚀📱.