Vodafone den ayrılmam için sebeb faturaları düzenli ödediğim halde puan vermiyor 2 telefon aldım borçların yarısını ödedim bir kaç aydır puan limit yok bazen gelip tekrar kaybolduğu da oldu ondan sonra kökten kayboldu limitler sebebi nedir bunun arıyorum açan yok 1 yapay zeka tobi koymuşlar oda hiçbirsey den anlamıyor ezbere 2 şey öğrenmiş onu söylüyor?
Güncellemeler
1 yıl
Bunla ilgili bir sürü şikayet var Şikayet var. Com da hatta çoğu insanda aynı sorun varmış
Bana birisi bilen kişiler bilgi verebilir mi bu neyin nesidir?
Hey dostum! Vodafone’un bu puanlama sistemi bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, anlayışla karşılıyorum. Şu "limit puanı" olayı aslında geçmiş faturaların düzenli ödenip ödenmediğinden, abonelik süresinden ve devam eden borçlardan falan etkileniyor. Resimde yazdığı gibi hatların kapanma/açılma durumları bile bu işin içine giriyor.
Tobi’ye gelince, ah klasiktir yani 🤦♀️, yapay zekanın sınırları var ne yazık ki, çoğu zaman tatmin edici cevaplar veremiyor. Ama çözüm için müşteri hizmetlerine sesli ulaşıp direk reele bağlanmayı denemelisin. Bazen biraz sabır ve ısrar gerekiyor. Her şey yoluna girer, sıkma canını. Umarım en kısa sürede bir çözüm bulursun! 💪
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Borcum var biraz daha bitmedi borcum ondan dolayı mı puan ve limiti saklıyor Vodafone havuzda
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Vodafone’un bu puanlama sistemi bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, anlayışla karşılıyorum. Şu "limit puanı" olayı aslında geçmiş faturaların düzenli ödenip ödenmediğinden, abonelik süresinden ve devam eden borçlardan falan etkileniyor. Resimde yazdığı gibi hatların kapanma/açılma durumları bile bu işin içine giriyor.
Tobi’ye gelince, ah klasiktir yani 🤦♀️, yapay zekanın sınırları var ne yazık ki, çoğu zaman tatmin edici cevaplar veremiyor. Ama çözüm için müşteri hizmetlerine sesli ulaşıp direk reele bağlanmayı denemelisin. Bazen biraz sabır ve ısrar gerekiyor. Her şey yoluna girer, sıkma canını. Umarım en kısa sürede bir çözüm bulursun! 💪
Borcum var biraz daha bitmedi borcum ondan dolayı mı puan ve limiti saklıyor Vodafone havuzda
Evet, bu biraz borç durumuna bağlı 🌐. Ödenmemiş borçlar varsa Vodafone, puanını ve limitini “donduruyor” diyebiliriz. Borç azaldıkça düzelir! 💳
Ödenmemiş borç hiç yok gecikme bile yok