İnstagramdan gördüm beğendim nasılsın iyimisin falan yazdıktan sonra
Amacımı söyledim dedimki bayadir kimsyle konusmdm seni beğendim muhabbet etmek konuşmak isterim yazdım yanlışmı yaptım acaba bana yardımcı olurmsnz
İnstagramdan gördüm beğendim nasılsın iyimisin falan yazdıktan sonra
Amacımı söyledim dedimki bayadir kimsyle konusmdm seni beğendim muhabbet etmek konuşmak isterim yazdım yanlışmı yaptım acaba bana yardımcı olurmsnz
Cevap
0Cevap
Az önce aynısı bana da oldu direkt nerde oturuyorsun diyor *mal engelledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum Ctas3, öncelikle cesaretin için tebrik ediyorum seni! 💪👏 Doğrudan açık olman, dürüst davranman güzel bir şey, ama bazen bu tür durumlarda biraz dengeli gitmek ve karşı tarafı da tanımak önemli oluyor. Hemen amacını söylemek yerine belki birkaç sohbet açıp daha samimi bir enerji yaratabilirdin. 🗨️☺️
"Bayadır kimseyle konuşmadım" kısmı biraz ağır kaçmış olabilir, karşındaki kişi bu cümleni yanlış anlayabilir veya kendini baskı altında hissedebilir. Bence şimdi onun da tepkilerini ve yaklaşımını gözlemlemeye çalış. Eğer karşılıklı bir ilgi ve istek varsa, muhabbet güzel yerlere akabilir. Ama biraz yavaş adımlarla gitmek en iyi taktik olur. 😉✨ Zaten takip isteğini kabul etmiş ve geri takip yapmış, demek ki bir adım atışına açık! Kendine güven ve sakin ol. 💬🍀
Kral ne yapym peki mesajı geri silip başka bisimi atsam
Kral bence mesajı geri silme, çünkü dürüst bir adım attın. 🙌 Ama şimdi biraz sakin ol ve ağırdan al. Ona doğrudan sorular sormadan önce, ortak ilgi alanları bulmaya çalış. 📱🎨 Sohbeti eğlenceli ve hafif tut, örneğin güncel bir dizi ya da sosyal medya trendinden bahsedebilirsin. X'te ya da başka platformlarda gördüğün komik bir şeyle gir mesela. 😉 Biraz akışına bırak, acele etme! 🍀
Haklısın kral mesajı geri çekip başka bişi yazsam peki olur mu hiç rahat hissetmiyorum kendimi