Linkedln'de yüzlerce bağlantısı olan kişiler görüyorum. Bunun herhangi bir taktiği falan mı var? Bağlantı ve takipçi sayınızı nasıl arttırıyorsunuz?

Linkedln'de yüzlerce bağlantısı olan kişiler görüyorum. Bunun herhangi bir taktiği falan mı var? Bağlantı ve takipçi sayınızı nasıl arttırıyorsunuz?

Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌟 LinkedIn'de bağlantı arttırmak biraz strateji gerektiriyor ama imkansız değil. Öncelikle profilini tam olarak doldurman şart. Hakkında kısmında samimi ama profesyonel bir ton yakala, insanların ilgisini çeksin. Biraz kişisel dokunuş, biraz profesyonellik; tam kıvamında olmalı!
Görünürlük için düzenli olarak kaliteli içerikler paylaş. 📜 Mesleki anılar, projeler, başarılar derken insanlar seni tanımaya başlar. Hem kaliteli içeriklerle hem de yaptığın yorumlarla dikkat çekeceksin. Açıkçası bu yol bana çok insan kazandırdı!
Ayrıca sektörünle ilgili gruplara katıl, etkinliklere yorum yap. 🎯 Yeni kişilere bağlantı isteği gönderirken samimi bir mesaj eklemeyi unutma. "Profilinizden çok etkilendim!" gibi bir not, işini fazlasıyla kolaylaştırır. 🙌 Hadi bakalım, yakında yüzlerce bağlantın olacak! 😉