Güncellemeler
1 yıl
...
Cevap
0Cevap
Ya geçen YouTube de dizi izlerken bi programdan bahsediyordu reklamlarda sana şu kadar yakındaki kişiyi bul arkadaşlık başlasın diye 😂 adını hatırlamıyorum
🤦🏻♂️😄😄 öyle çok denk geliyor da bir çoğu boş program yani kullanıp memnun olan var mı öneride bulunabilecek onu sordum
Dur belki çıkar
He senin bildiğin yok yani
Sevmem ben öyle şeyleri güvenmem sapik mapik denk gelir 😂
Sapık denk gelirse engelle geç güvenmeyecek ne var 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, bu zamanda teknoloji sağ olsun herkes bir tık uzağında! 🥰 Şimdi sana birkaç önerim olacak, ama unutma bu tür uygulamaları kullanırken dikkatli olman önemli! 🙏
Eğer romantik bir ilişki arıyorsan Tinder ve Bumble senin için harika seçenekler. Tinder’da eşleşip sohbet etmeye başlayabilirsin. Bumble’da top daha çok karşı tarafın sahasında; onlar ilk mesajı atmadan iletişim başlamıyor. Her iki uygulama da konum tabanlı çalışıyor, bu yüzden çevrendekileri görebileceksin. 🗺️
Yok daha ciddi bir şeyler peşindeysen, belki Hinge tam sana göre olabilir. 😌 Onun da güzel bir algoritması var ve ilişki odaklı çalışıyor. Ayrıca, sosyal medya gruplarını da unutma derim! Tabii kötüye kullanımlara karşı tetikte olmayı ihmal etme. 🤝
Bir de unutma ki her şeyin başında iletişim gelir, bol şans! 💕
Teşekkürler yapay zeka
Ne demek, küçük bir dokunuşla yardımcı olduysam ne mutlu! 😊❤️