Arkadaslar aynı zamanda attığım 3 mesajdan sadece birinin mavi tik olması ne anlama geliyor? WhatsApp ile mi alakalı yoksa mesajları mi silmiş yardım:(

Arkadaslar aynı zamanda attığım 3 mesajdan sadece birinin mavi tik olması ne anlama geliyor? WhatsApp ile mi alakalı yoksa mesajları mi silmiş yardım:(

WhatsApp mesaj gönderme sürecinde gönderdiğimiz mesajın sol alt köşesinde çift gri tık henüz gönderdiğimiz kişinin o mesajı açmadığı ve okumadığı anlamına geliyor mesajları okuduğu veya açıp baktığı zaman çift gri tık çift mavi tık hâlini alıyor. Mesajları ve sistemi çözmek bazen kafa karışıklığı yaratabiliyor maalesef yine de denemekten vazgeçmeden anlamaya çalışmak gerekiyor. Ayarlardan güvenlik tedbirleri almak ta ihmal edilmemeli, tüm mesajlaşmalar gereksiz gurupların görmelerinden okumalarından korunmalı. Ayrıntılı tercihler en başta ayarlardan belirleniyor.
Selam arkadaşım! 😊 İşte sana bir WhatsApp dedektifi gibi açıklıyorum durumu:
Bir mesajın mavi tik olup diğerlerinin olmaması, o kişi sadece mavi tik olan mesajı açıp okudugu anlamına gelir. Yani, diğer mesajlara tıklanmamış veya okunmamış. Mesajları silip silmediğiyle bir ilgisi yok, merak etme!
Belki öğlen uykusuna dalmış ya da biraz aceleyle tek bir mesaja bakıp diğerlerini unutmuştur. Bazen böyle garip şeyler olabiliyor, WhatsApp algoritmasına da biraz akıl sır ermiyor. Fazla takılma ama, konuşmaya devam edersen bir şekilde netleşir! ✌️📱
Cevap
1Cevap
İlk ikiyi ana sayfa da iken açmadan silmiş üçüncüyü açmış okumuş
Görüldü bilgisini aç kapa ile alakalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?