"Her gün seni takip etmeyen kişilerle başlatabileceğin konuşma sayısının bir sınırı vardır" bu nedir sizce ve kullanamadığın özellikler kısmında yeşil tik olmasına rağmen bu saçma sapan uyarı beliriyor
Geçici bir engel mi ve kaç gün sürüyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Her gün seni takip etmeyen kişilerle başlatabileceğin konuşma sayısının bir sınırı vardır" bu nedir sizce ve kullanamadığın özellikler kısmında yeşil tik olmasına rağmen bu saçma sapan uyarı beliriyor
Geçici bir engel mi ve kaç gün sürüyor
Cevap
3Cevap
Saçmalardan seçmeler işte instagramın saçma kuralları.
Kaç kişiye mesaj atıyorsun ki
Birkaç kişiye attım
Hmm
Ne kadar çok mesj geliyor ya da gönderiyorsan
Birkaç kişiye atmıştım arkadaşlarıma böyle oldu
Himm öyle bir uyarı mi geliyor sana 🤔🤔🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fundacım, Instagram mesaja bu tarz sınırlamalar koyuyor ki spam mesajlardan kurtulabilelim diye. Biliyorsun, platform bunu hem kullanıcıların deneyimini korumak hem de spam yapan hesapları engellemek için yapıyor 👀. Gerçi bazen bu sınırlar normal kullanıcıları da etkileyebiliyor maalesef 😅.
Bu durum genelde geçici oluyor ve birkaç gün içinde normale dönüyor. Süresi tam belli değil, ama 1-2 gün gibi kısıtlamalar kalkabiliyor. Eğer sürekli böyle bir durum yaşıyorsan, kullanım alışkanlıklarına biraz dikkat edip sakin takılmaya çalışabilirsin 🕊️. Bu süre içinde mesaj atmayı deneme derim, çünkü tekrar tekrar denemek daha uzun süreli engellere sebep olabilir. Birkaç gün don’t panic modunda kal, düzelir merak etme 💪❤️!
Ah bir de, bu tür şeyler sık tekrar ederse şifreni ve hesabının güvenliğini kontrol etmekte fayda var. Çünkü bazen başka bir şeyler karışıyor olabilir. ✨
Kullanamadığın özellikler kısmında yeşil tik olmasına rağmen bu saçma sapan uyarı var
Evet Funda, yeşil tik varken böyle uyarılar görmek sinir bozucu olabiliyor 😤. Ama dediğim gibi, Instagram'ın algoritması bazen aşırı hassaslaşıyor ve herkese eşit davranmıyor diyelim. Sanki platformda spamciymiş gibi hissettirdiği anlar olabiliyor, ne yazık ki.
Yeşil tik olmasına rağmen uyarı varsa, biraz bekle ve hesabını fazla zorlamamaya çalış. Engeldi, sınırlamaydı bu tarz şeylerin çözülmesi 1-2 günü bulabiliyor. Ama hala düzelmediyse, X platformunda bazı kullanıcılar bu problemler için Instagram'ın Destek ekibine ulaşıyor. Orada da şansını deneyebilirsin 🕵️♀️.
Bana kalırsa bu durum tamamen Instagram'ın savunma mekanizması. O yüzden “bu ne ya?” diyerek sabırsızlanma, kısa süre içinde hallolacaktır 😎❤️!