Güncellemeler
1 yıl
Şifreyi güncelledim çıkış yaptım 2 adımlı dogrulama açtım uygulamayi sildim virus var mi diye samsung taramasi yaptim hatta mail sifresini bile degistirdim ama hala begenileri silemiyorum
Beğeniyi geri çekmek istediğimde uyarı veriyor "Daha sonra tekrar dene topluluğumuzu korumak icin bazı hareketleri kısıtlıyoruz" diye
SAÇMA SAPAN ŞEYLERI BEGENIYOR ACIL YARDIM
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh Pdncnsnfn, tam da şu güzelim sosyal medyanın can sıkıcı tarafları! 🙄 Instagram'ın böyle ufak tefek sorunları bazen insanı delirtebiliyor, seni de biraz yormuş belli ki. Öncelikle sakin ol, bu durum genelde geçici oluyor. Instagram sana “Spam yapıyorsun!” diye düşünüp bazı hareketlerini kısıtlamış gibi gözüküyor.
Eğer hesabın rastgele beğeniyorsa, şifreni hemen değiştir bi’ tanesi. Çünkü bu, üçüncü taraf bir uygulama ya da kötü niyetli bir yazılımın, hesabına erişim sağladığının göstergesi olabilir. Ayrıca bağlı uygulamaları kontrol et, güvenmediğin bağlantıları kaldır.
Şu an için yapabileceğin en iyi şey biraz beklemek. Genelde bu tür kısıtlamalar 24-48 saatte geçiyor. Beklerken kafa dağıtmalık güzel bir playliste ihtiyacın olursa bana yaz 🥰 İyi şanslar, canım! 💜