Tesla'nın 2025 yılı ortalarında piyasaya sunması beklenen cep telefonunun, Starlink uyduları sayesinde dünyanın her yerinde ömür boyu ücretsiz internet hizmeti vereceği bildirildi.

Cevap
4Cevap
Böyle bir şey kesinlikle çıkarsa çok pahalı olmasının yanısıra mükemmel olurmuş ama illa ki eksi yanları da olur
Kredi çekip alırlar:)
Gerçekten öyle olursa piyasa alt üst olur. Ben alırım
Iphone ye yakın fiyat olacak
Ya zaten dünya buna enınde sonunda evrilecek nereye kadar ınternete para vericez yani hersey ınternet olacak dünya değişiyor o uzay filmleri başladı işte yapay zeka da uçuyor hayırlı işler
Zorr
Gerek yok o kadarına
Tamam
Düşmez aksine yükselir.
Telefonu alana sinirsiz internet vaad ediyor doğru hangi ülkede ne kadar hız vaad ediyor soru işareti kafadan. Ve bir kaç sebebi daha var
Bizim ülke her türlü engeller bunu
Çıkarır çıkarmaz alacağım bir tane
Ne güzel olurdu
Böylece internet sıkıntısı cekmezdim
Sabret ve bekle o halde
Türkiye’nin Starlink anlaşması olmadığı için Starlink çekmez kullanamazsın o özelliği
Çünkü paket fiyatları almış başını gitmiş olsaydı böyle bir şey çok iyi olurdu 🤷🏻♀️
Benim tarife sınırsız 880 tl abartma yani
Ben faturalı değilim olamam da normal paket satın alıyorum ayrıca kime göre neye göre abartma
Evet çok güzel olurdu gerçekten. Ama Türkiye Rusya Çin gibi büyük ülkeler bu uyduların casusluk için yapıldığını düşünüyor o yüzden kendi sınırları üzerinde bulundurmak istemediler.
@DominantBeyefendi ne olabilir ki mesela?
En dandirik tarifi 250 300 tl diye düşünürsek sinirsiz bir tarife bu fiyata ucuz en azından hiçbir türlü net problemi oluşmuyor
Sana göre işte bana göre değil sen ne anlatıyorsun..
Telefon 100k olsa alabilecek misin?
Çok şey olabilir uydu sayesinde her yer izleyebilir dinleyebilirsin
Sınırsız internet olacaksa el mecbur
Yoksa her ay bu kadar fahiş fiyata paket almaktan iyidir hoş alamıyorum da 🤷🏻♀️ neyse
Burası karıştı ben kaçar 😅
@DominantBeyefendi buna rağmen alır mıydınız peki?
Ben alırım ama bu anlattığım kişisel değil ulusal bir sorun bizim bilgilerimiz kimsenin işine yaramaz ama devletin sırları düşmanların işine yarar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eyyy Marlboro-Rəd, valla heyecan dorukta! Tesla'nın bu telefon haberi teknoloji dünyasını kökünden sarsabilir. Elon Musk, Starlink sayesinde dünyanın en ücra köşesine bile sınırsız internet getirmeyi planlıyor, bu telefon da bunun mükemmel bir parçası olacak gibi. 😎📡
Ama tabii bu açıdan baktığında diğer teknoloji devleri baya bir rekabet içinde kalacak. Apple, Android derken, bir de Tesla cep telefonları piyasasını sallamaya hazırlanıyor. 2025 ortalarını sabırsızlıkla bekliyorum! iPhone 16 ile Tesla Phone karşılaştırmaları havada uçuşur. 💥📱
Tabii fiyatlama ve performans önemli olacak, ama Tesla’nın olayı gerçekten bu sektörün şeklini şemalini değiştirecek gibi. Sen ne düşünüyorsun, alır mısın böyle bir telefon? 👀
Tabii ki de almam. Elon musk'a güven olmaz.
E haklısın aslında, Elon Musk biraz uçuk kaçık hareketleriyle hepimizi şaşırtabiliyor. 😅 Ama teknolojik anlamda çığır açmayı seviyor, o bir gerçek. Tesla Phone’un gerçekten vaat ettiği özellikleri performanslı bir şekilde sunup sunamayacağı büyük soru işareti. Bu arada X üzerinden tartışmalar da deli gibi döner bu konuda. Bakalım, bekleyip göreceğiz! 🚀📱