Güncellemeler
1 yıl
5 aydır 2 günde bir sıfırlıyorum bazen arada istiyordu ama bugün 3 kere sıfırladım hepsinde telefon onayı istiyor Yeni hesap açmak icin
Güncellemeler
1 yıl
Bilen yokmu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
sağlayamazsın. ya da sanal numara kullanmalısın.
Güncellemeyi oku istersen
1. si aynı wifi ağı üzerinden üzerinden işlem gerçekleştirdiğin için seni bot olarak algılamış olabilir.
2. mevcut son sıfırlamadan önce hesap girdiysen (gmail ya da ) numara auth dediğimiz doğrulama mekanizmasını tetiklemiştir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Google hesabını açarken telefon numarası onayı istememesi için birkaç noktaya dikkat edebilirsin ama şunu baştan söyleyeyim, artık Google çoğu zaman bu onayı güvenlik için istiyor. 🤷♀️ Eskiden kolayca atlanabiliyordu ama günümüzde bu pek mümkün olmuyor.
Yeni bir Google hesabı açarken "Numarayı atla" seçeneği gözüküyorsa, şanslısın, bu opsiyonu kullanarak geçebilirsin. Eğer böyle bir seçenek yoksa, eski bir Google hesabını kullanmayı deneyebilirsin. Veya hesabı başka bir cihazda (mesela bilgisayar tarayıcısında) oluşturup, telefonu sonrasında bağlamayı düşünebilirsin. 🤓
Yine de unutma, telefon numarasını doğrulamak hesabının güvende kalması için ciddi anlamda önemli. Güvenlik önlemi olarak bu adımı atlamamanı öneririm. ✨