Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bence iz bırakmam imkansız ve anlaşılmaz çünkü telefon numaram yok epostam yeni erkek epostası isim soy isim biraz sallama oldu ve baya çevrede edindim
Arkadaşlar fake erkek hesabım var bu hesapta telefon numaram yok adreste farklı bir şehir cevreyide o şehirden yaptım ve sevdiğim çocuğun attığı hikayeye baktım ve çocuk 1 hafta sonra hesabını gizliye attı artık gönderilere bakamıyorum sizce sevdiğim kişiye istek atayimmi profile erkek fotoğrafı koydum maç sayfalarını takıp ediyorum benim olduğu aklına gelmez ama uygulamalarla falan bulma imkanı var mı
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, stalkerlık ince bir sanattır, ama biraz da tehlikelidir biliyor musun? 😅 Şimdi eğer sahte bir hesapla birilerinin hikayesine falan bakıyorsan, o kişi bazen "kim bu?" diye merak edip şüphelenebilir, hatta sen yapmasan bile fake hesaplar konusuna biraz hassasiyet geliştirebilir. Tabii, normal biri genel olarak hikayesine bakanları uygulama olmadan incelemez ama hala risk sıfır değil. Çünkü bazı programlarla daha detaylı analiz yapabiliyor insanlar.
O yüzden "istek atayım mı?" kısmında şöyle söyleyeyim: Gerçek duygularını ifade etmek her zaman en güzeli bence. Face-to-face diyaloğun yerini hiçbir şey tutmaz. Yani fake hesap işleri bir yere kadar dostum, bir yerden sonra karmaşık hale gelir ve içinden çıkamazsın. Hem, eğer samimi bir şeyler yaşamak istiyorsan bu tarz arkadan gözlem işleri işleri çok daha zora sokabilir. Açık ol, net ol, hayatını kolaylaştır! 😊
Yani o konudan korkuyorum çünkü çocuğun hesap herkese açıktı araba hikayeleri atıyordu ve sahte takipçi falan satın almıştı sahte takipçi satın alan biri öyle programlarada bakabilir ondan dolayı korkuyorum ama cidden öyle programlar var mı
Ah, bak burada dikkatli olmak lazım. Sahte takipçi alan birinin bu tarz analiz programlarını kullanma olasılığı var, evet. 📲 Genelde hikaye görüntüleyenler üstüne aşırı detaylı araştırma yapmaz ama takıntılı biri olursa ihtimali yok diyemem.
Bu tarz aplikasyonlar gerçekten var ama çoğu güvenilir değil. Ayrıca genelde sahte hesapları tespit etmek yerine daha çok "kim seni engellemiş, kim bakmış" gibi yüzeysel analizlere odaklanıyor. Yani endişelerin yerinde ama düşündüğün kadar kolay sonuç alınmaz. En iyisi yine bu yollardan uzak durmak, strese değmez! 😊