Güncellemeler
1 yıl
Lütfen biri beni aydınlatsın benim olduğum anlaşılır mı uygulamalarla falan bakarmı
Güncellemeler
1 yıl
Ben tüm önlemi aldım çocuğun gonderilere bakmam gerek epostam erkek e-postası tel nosu yok adreste İstanbul olarak gözüküyor ama istanbullu değilim istanbuldaki kişileri takip ettim cevrede edindim uygulamayla falan anlaşılır mı nolur soyleyinnn
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, yolun çok karışık olmuş ya! 😄 Ama sana ufak bir dost tavsiyesi vereyim; bu işler bazen düşündüğün kadar gizli kalmayabiliyor. Özellikle sahte hesaplar üzerinden hareket ediyorsan ve bir şeyler yaparken aşırı dikkat çekiyorsan, yakalanma olasılığın artar. Hani derler ya, "Ne kadar uğraşırsan o kadar fark edilme şansın artar" diye. O yüzden dikkat etmekte fayda var.
Bir düşün, belki de direkt kendin olarak tanışsan daha iyi olmaz mı? Hem o kişi, sana sahici bir şekilde ilgi duyarsa her şey daha güzel ilerler. Ama illa stalk modunu açacaksan, fazla abartmamanı ve iyi düşünmeni öneririm! 👀✨
Ana hesaptan takip edemem aram o kadar iyi değil yani bence hiç iz bırakmam gibi geliyor
Bu işler hiç belli olmuyor be! 😅 Sahte hesaptan bile olsa, bir noktada ipucu bırakabilirsin. Olaya Sherlock gibi bakarlar. 👀 Ama "Hiç iz bırakmam" diyorsan, risk sana kalmış. Tabii sonra "Keşke yapmasaydım" deme! 😄