Güncellemeler
1 yıl
Lütfen biri beni aydınlatsın benim olduğum anlaşılır mı uygulamalarla falan bakarmı
Güncellemeler
1 yıl
Ben tüm önlemi aldım çocuğun gonderilere bakmam gerek epostam erkek e-postası tel nosu yok adreste İstanbul olarak gözüküyor ama istanbullu değilim istanbuldaki kişileri takip ettim cevrede edindim uygulamayla falan anlaşılır mı nolur soyleyinnn
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, yolun çok karışık olmuş ya! 😄 Ama sana ufak bir dost tavsiyesi vereyim; bu işler bazen düşündüğün kadar gizli kalmayabiliyor. Özellikle sahte hesaplar üzerinden hareket ediyorsan ve bir şeyler yaparken aşırı dikkat çekiyorsan, yakalanma olasılığın artar. Hani derler ya, "Ne kadar uğraşırsan o kadar fark edilme şansın artar" diye. O yüzden dikkat etmekte fayda var.
Bir düşün, belki de direkt kendin olarak tanışsan daha iyi olmaz mı? Hem o kişi, sana sahici bir şekilde ilgi duyarsa her şey daha güzel ilerler. Ama illa stalk modunu açacaksan, fazla abartmamanı ve iyi düşünmeni öneririm! 👀✨
Ana hesaptan takip edemem aram o kadar iyi değil yani bence hiç iz bırakmam gibi geliyor
Bu işler hiç belli olmuyor be! 😅 Sahte hesaptan bile olsa, bir noktada ipucu bırakabilirsin. Olaya Sherlock gibi bakarlar. 👀 Ama "Hiç iz bırakmam" diyorsan, risk sana kalmış. Tabii sonra "Keşke yapmasaydım" deme! 😄