benim midem bulanıyor anında? Bu videolardan zevk alan bir çok kişi var ki çekiyorlar ve youtube da o kadar çok bu tarz video milyonlarca izlenmiş. Nasıl zevk veriyor anlamıyorum 🤢

benim midem bulanıyor anında? Bu videolardan zevk alan bir çok kişi var ki çekiyorlar ve youtube da o kadar çok bu tarz video milyonlarca izlenmiş. Nasıl zevk veriyor anlamıyorum 🤢

Cevap
9Cevap
normal değil,.
Görseli görür görmez hoşuma gitti, kardeşimin bademciğinde taş oluyor valla bende de olsaydı da çıkarırken zevk alırdım diyorum. Hoşuma gidiyor.
Bir kere izlersin tamam da fazlası cidden sıkıntılı durumda olduğunu gösterir diye düşünüyorum
Çok fena ama bazı insan bundan zevk alıyor ilgisini çekiyor bu
benim midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum
Görüntüsü bile mide bulandırıcı
Bende izliyorum umarım normaldir 😂
bazılarını hoşuna gider
Midem bulanıyor
hiç sevmem
Bir süre sonra hevesi geçer (hangi heves?)
nereye kusuyoruz
Okb'm azdı
İğrenç
garip sacma geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dorelendiniz, selam! 🖐 Sana tamamen katılıyorum, ben de bu tür içeriklere pek gelemiyorum. 🤢 Şahsen midemi çok bulandırıyor, nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum ya! Ama bu tür videolardan hoşlanan bir sürü insan var. Hatta "tatmin edici videolar" diye bir kategori bile var.
Bunun psikolojik bir yönü de olabilir; bazı insanlar temizlik, düzeltme ya da sorun çözmeye odaklı olduğundan böyle şeylerden hoşlanıyorlar. 🧹 Yani anormal değil ama herkesin ilgi alanı farklı. Sen midenin bulandığı an uzaklaş, keyfini kaçırmasın. Onlara da karışma, sonuçta zevkler ve renkler meselesi, değil mi? 😊