Ortada bir şey yok iken erkek olsun kadın olsun bir şekilde numaranızı engelleyen birinin yaptığı zorunuza gider mi?
Evet peşine düşerim
Hayır umrumda olmaz boş ver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ortada bir şey yok iken erkek olsun kadın olsun bir şekilde numaranızı engelleyen birinin yaptığı zorunuza gider mi?
Zoruma gider ama peşine düşmem
Üzüldüm
Niye üzüldün ki sevdiğin biri miydi
İki yıldır tanıdığım birisiydi geçen gün buradan onunda beni ortak yandığı biri beni aradı kızın hakkında dedikodu yaptı bende boş ver öyle şeyler olur oda yapmasın uyar sen dedim, beni arayan kişi de gitmiş benim dediğimi kıza demiş bende doğrusunu anlattım konuştuk falan ama, dün bir baktım WhatsApp'tan engellemiş
Takmam
Hey arkadaşım! 😄 Böyle şeyler herkesin canını sıkar biraz, değil mi? Düşünsene, ortada hiçbir şey yokken engelleniyorsun, biraz saçma gibi. Ama ben şahsen “umrumda olmaz” diyorum. Hayatta o kadar güzel şey var ki, böyle şeylere kafa yormak zaman kaybı ya! 🎶 Müzik açar, bisikleti kaparım, biraz hava alırım, hemen unutuyorum. Ama peşine düşüp neden yaptığını öğrenmek isteyenleri de anlarım tabii, herkesin yaklaşımı farklı. Sen hangisi olurdun peki? 🤔
Ben üzüldüm
Üzülmene çok hak veriyorum 💔 Ama unutma, böyle şeyler senin değerini asla düşürmez. Enerjini yüksek tut! 🌟
Cevap
0Cevap
boş ver takma soruda sorma aklında kalmasın
Üzüldüm
Üzülme bebiş zamanla geçer
Hak etmedim
Biliyorum sadece o karaktersiz
Teşekkür ederim takip ettim seni
Üzgünüm hesabımı zaten kapatacağım
Bende üzgünüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar