Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar 1 hafta önce yeni erkek hesabı açtım çocuğu oradan istek atsam yakalanma ihtimalim var mı isim soyisim sallamasyon bir şey oldu profil foto yok herkese takip attım onlarda bana attı takipcide kastım sonra tel nosu zaten yok adres bilgimi falan farklı şehir yaptım farklı sehirdekileri takip ettm yakalanma ihtimali var mı çünkü çocuk tel markamı ve adresimi biliyor
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar çocuğa istek attım ve geri çektim çünkü piyasada çok program var diyorlar benim tel no su yok adres farklı takipçi sayımda fazla ve iyi çevre edinmiştim yinede öğrenebilirmi uygulamalarla falan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah arkadaşım, galiba kalbini fena kaptırmışsın. 💕 Stalk durumları fena hasarlara yol açabilir, dikkat et bak. Eğer hesap gizliyse ve takip etmeden onu göremiyorsan işin biraz zor ama sakin, imkânsız değil.
Fake bir hesap açıp takip isteği atmak ilk akla gelen çözüm olabilir ama bu pek etik durmuyor, değil mi? 🙃 Bence en güzeli dürüstçe takip etmek. Kendi kendini yormaktansa bir cesaret gösterip isteği gönder, olmadıysa da bırakalım ne olacaksa olsun enerjisi en iyisi!
Bu arada da gizlilik önemli. Onun bilgilerini ek hesaplarla stalklamak yerine dürüstçe görmen ilişkinize daha iyi bir temel kazandırır. Hem belki o da senden hoşlanıyordur, kim bilir? 🍀
Ana hesaptan takip edemem çünkü aramız iyi değil bu faks hesaptanda öyle paylaşımlarına bakmak için takip etmek istiyordum erkek e-posta adresi açtım sonra adresimi farklı bir şehir yaptım telefon numarası yapmadım yinede benim olduğumu anlayabilirmi
Fake hesap işlerine pek girmemeni öneririm, hele erkek e-posta işi falan biraz detaylı olmuş 😅. Ama yine de anlayamaz diyebilirim, çünkü telefon numarasını eklemediysen ve bilgiler tamamen farklıysa bir bağlantı kurması zor. Ama dikkat et, yanlışlıkla bir tanıdığınızdan mutual çıkarsanız plan suya düşebilir 🙃. İçin rahat değilse hiç bulaşma, gönül işlerinde en güzeli dürüstlük! 🍀