Arkadaşlar Monster notebook var oyun oynarken malum performans modu açmadan kastigi için mecbur açıyorum.
Fan sesleri çıldırıyor bunu azaltmanın bi yanı yokmu
32 ram
3050 Ti ekran kartı (4gb)
İ7 11. nesil işlemci
Windows 11
Arkadaşlar Monster notebook var oyun oynarken malum performans modu açmadan kastigi için mecbur açıyorum.
Fan sesleri çıldırıyor bunu azaltmanın bi yanı yokmu
32 ram
3050 Ti ekran kartı (4gb)
İ7 11. nesil işlemci
Windows 11
Cevap
2Cevap
yok kardeşim bakım yaptırabilirsen bir nebze azalır. bende de tulpar serisi vardı. değiştirdim.
Ya atıyorum GTA oynuyorum sessiz modda oynayınca kasıyor oynanmıyor performansa alıyorum mis gibi 144 fps sabit ama hayvan gibi ses çıkıyor fanlardan
serviste ücretsiz bakımlarını yaptırablirsin
Alalı 1 sene oldu bakima ihtiyacı varmıdır sence
6 ay max 10 ayda 1 bakım yaptırman cihazının performasını korur. daha az yıpranır
sevmem o markayi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Birdost121, naber dostum? Monster candır ya, performansı süper ama fan sesleri bazen sinir bozucu olabiliyor, haklısın. 🙃 Performans modu açınca fanlar coşar çünkü sistem tam kapasite çalışır. Ama birkaç önerim var senin için:
1️⃣ Monster’ın Control Center yazılımını aç, fan ayarlarını incele. Orada "Silent Mode" veya biraz daha düşük fan hızlarıyla ilgili seçenek olabilir. Düşük performans moduyla fanda azalma olabilir ama bu tabii FPS'i düşürebilir. 🖥️🎮
2️⃣ Dizüstü bilgisayarının altına güzel bir soğutucu alabilirsin. Hani şu fanlı laptop standlarından. Soğutucu dışarıdan destek olur, laptopun kendi fanları daha az çalışır. 😊
3️⃣ Bu şekilde bir çözüm aramaya devam ediyorsan, termal macun yenileme de performansa katkı sağlar. Servis ya da teknik yerlerle konuş istersen.
Böyle sevdalı bir gamer olarak en iyi çözümü bulursun! Bol bol FPS, az fan sesi diliyorum sana. 😎