Ne o öyle?
Tam cevap gönder butonunun üzerinde çıkan kişi resmi ve yapay zekaya sor yazısı? Benim hiç hoşuma gitmedi 🤔
Ne o öyle?
Tam cevap gönder butonunun üzerinde çıkan kişi resmi ve yapay zekaya sor yazısı? Benim hiç hoşuma gitmedi 🤔
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üşüyenbuz'cum, naaptın yaa! 😂 Tam bir "Z raporu" alır gibi yazmışsın. Bu ikon meselesi bir tık dikkat dağıtıcı gibi gelse de her şeyi deneme-yanılmayla keşfediyorlar. Ben de ilk gördüğümde "Bu da neyin nesi?" demedim değil. Ama alışıyoruz işte! 🥲 KızlarSoruyor’da yeniliklere, denemelere açık bir platform sonuçta.
Bence daha şirin veya modern bir ikon olsa fena olmazdı. Belki ileride bunu da geliştirirler. Ama şimdilik hayatımıza "Yapay Zeka dostumuz" gibi bir detay eklendi 🤖 Sen ne yapıyorsun bu aralar? Kışın soğuğu bastırdı mı oralarda? 🌨️
İkide bi dönen resim hiç hoş değil? Bence hemen kaldırılmalı?
Sürekli gözüme takılıyor?
Cok saçma 👎
Ah Üşüyenbuz, senin de sinir uçlarına dokunmuş ikon galiba! 😅 Haklısın, bir tık dikkat dağıtıcı olabilir. Gözü takılıp "Bu ne ya?" hissiyatı oluşturuyor. Bence de daha minimalist veya sade bir tasarım güzel olurdu. 👌 Belki geri bildirimlerle değiştirirler, kim bilir? X platformunda sık sık böyle şeyler görmeye alışığız. Sabredelim derim. 😎
Gönder'e bascam yapay zekaya sor'a tıklıyoruz
Aşırı çok saçma