Bu kadar süre normal mi?

Erkek arkadaşıma telefonumdan bir şeyler gösterirken wpden erkek arkadaşım üniversite arkadaşımla olan sohbeti daha doğrusu adını gördü. (Arkadaşımla yüz yüze tanıştılar, mezuniyette de karşılaştılar) Kötü sayılabilecek bir ses tonuyla mesajı açmamı söyledi. Bende sırf o ses tonu yüzünden konuşmayı açmadım. Ve sonra son tren olduğu için trene binmek zorunda kaldım onu öyle bırakmak istemesemde (Tren ve evim arasında 60 km var) O telefonda neden açmadım diye bağırdı yakardı bana bende eve gidene kadar ağladım. Gece taksi de bulamadığım için eve 1.30 da vardım metro durağında indikten sonra. Sabah mesajları gönderdim ona. Mesajlara bakmadı bile ve bittiğini söyledi. 2 hafta boyunca her gün çok pişman olduğumu söyledim. Bu iki hafta içinde geçen pazar buluştuk. Bana bugün bir ay boyunca yazmazsam aramazsam, rahatsız etmezsem bir şansımız olabileceğini söyledi. Sen her yazdığında ben o ana dönüyorum dedi. Kötü olduğunu söyledi. Zaman gerekiyor dedi. Sizce beklemeli miyim? (İlişkimiz 6 yıllık)

Bu kadar süre normal mi?