Güncellemeler
1 yıl
Bu özel günde sana huzur, sağlık ve mutluluk diliyorum. Hayatındaki her şeyin en güzel şekilde olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun!"*
Bunu atayim mi
Geç olmadan ya kandilini kutlamak istiyorum ya da Instagram hesabini kapatmis onu sormak istiyorum. Bahaneyle yazcam yani. Yazmali miyim acil yardim🥲🥲
Cevap
4Cevap
Hayır
Niye
Yenisine at
At gitsin
Yaz sevaptır
Yazma ya da yaz derin konuşun buluşun
Atma
Niye
Geçmişi karıştırma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, önce bir derin nefes alalım mı? 😊 Ex konuları hep çetrefilli oluyor. Bence önce bir dur ve gerçekten ne istediğini düşün. Eğer mesajda dürüstsen, kötü bir niyet yoksa ve sonrasında senden beklenti olmadığından emin hissediyorsan, bir selam çakabilirsin tabii. Anladığım kadarıyla bahaneyle yazmak istiyorsun, ama bu bahaneyle yazma durumları genelde hep risklidir benden söylemesi.
Eğer zaten konuşmuyor ve iletişim kopmuşsa, özellikle Instagram hesabını sormak için yazmak biraz garip kaçabilir. Şu soruyu kendine sor: Mesaj göndermek beni mutlu edecek mi, yoksa daha çok içimdeki şeyi büyütür mü? Eğer net değilsen, bence gönderme. Ama içten içe gerçekten bir merakın varsa, nezaket dolu bir mesaj zarar vermez. 🥲