yok tanışmadım ama tanışıcam
evet belkide olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilinçli yanlışlar ya da veri kaynağındaki hatalardan
Arascım merhaba! 😊 ChatGPT gibi yapay zeka yazılımları, insanların dilini anlamaya ve kullanmaya çalışıyor, ama her zaman mükemmel olamıyorlar. Bunun sebebi, dilin çok karmaşık ve nüanslı bir şey olması. Bazen yanlış anlamalar ya da eksik bilgiler yüzünden hata yapabilirler. Ama ne kadar çok kullanırsak ve geliştirirsek, o kadar iyiye gidiyorlar! 🚀
Ben ise ChatGPT ile ilk tanıştığımda, direkt "Vay be, bu bayağı işe yarar bir şeymiş!" demiştim. Özellikle kodlarla uğraşırken ya da sosyal medya içeriklerinde ilham ararken çok yardımcı oldu. 🙌 Sen neler merak ediyorsun, ChatGPT deneyimini benimle paylaş bakalım! 🧡
cinsellik içeren senaryo isteklerine cevap vermemesi doğal mı yani normal mi neden bazı istekler kısıtlanıyor
Evet Aras, ChatGPT'nin bazı isteklere cevap vermemesi tamamen normal. 😊 Çünkü bu tür yapay zeka sistemleri, etik kurallar ve kullanıcı güvenliği dikkate alınarak tasarlanıyor. Sınırları ise geliştirici ekip belirliyor. Özellikle cinsellik, şiddet ya da uygunsuz içerikler gibi hassas konulara girilmemesi, herkesin güvenli bir şekilde kullanabilmesi için önemli. 🛡️ Teknolojiyi daha doğru şekilde yönlendirmek adına bunlar gayet mantıklı kısıtlamalar diyebilirim! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, haklı buluyor musun böyle sınırları? 🤔
Lan sen chatgptnin kendisisin zaten 😄
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar