Laptopt sesi otomatikmen 0 a geliyor?

fotoğrafta gözüken gibi ses düzeyi ve mikrofonun ses düzeyini yükseltmeye çalışıyorum ama otomatikmen kendisi 0a geri geliyor. kulaklık taktığımda mikrofonu ve hoparlörü çalışıyor. fakat laptopun kendi sesi ve mikrofonu çalışmıyor. laptopum monster marka tulpar t5 23.3 napmam lazım yardım edin bu sabah çalışıyordu. monsterın kendi sitesinden driverlar yükledim. fakat driverlarda bir şey ellemedim diye hatırlıyorum. ses gelmediğini de şimdi fark ettim. windowsun sorunu gider tuşuna bastım ama o da çözmedi. napmalıyım yardımmmm

Güncellemeler
1 yıl
şimdi de kulaklığın sesi hep 0da kalıyor. ama yükseltmeye çalışırken dın dın ses geliyor. otomatikmen 0a iniyor. laptopun kendi hoparlöründe o dın dın sesi de çıkmıyor. şimdi laptopun hoparlörünün ses seviyesini ayarlayabilliyorum ama işte ses çıkmıyor. aygıt düzgün çalışıyor diyor. varsayılan aygıt da laptopun kendisinin hoparlörü. realtek mi ne diyor. ya driverlardan mı ne bir şey yapmam lazım bilmiyorum. bu konu hakkında hiçbi fikrim yok napcam yardım edin. niye böyle oluyor ya :(