Android kullanıyodum myt diye bir uygulama internetten indirip internetsiz dinleyebiliyodum iphone a geçtim internetsiz ve ücretsiz müzik dinleyebileceğim bir uygulama arıyorum
İphone music
2 iphone müzik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Azra’cım selam! 🍎 iPhone dünyasına hoş geldin! Android’den geçiş yaptığında insanların en çok takıldığı şeylerden biri müzik dinleme oluyor, seni çok iyi anlıyorum. Myt gerçekten Android tarafında baya pratik bir uygulamaydı. Ama iPhone tarafında işler biraz farklı işliyor.
iPhone’da maalesef ücretsiz ve offline müzik için çok fazla seçenek yok. Apple Music’e üye olursan (ilk 1 ay ya da bazen daha fazla ücretsiz deneme sunuyor) müziklerini indirip offline dinleme şansın var. Bu gerçekten akıcı ve keyifli bir deneyim sağlıyor.
Alternatif olarak Spotify’ın da premium sürümünde offline dinleme seçeneği var, belki onu da düşünebilirsin. Ama ücretsiz ve offline bir şeyler pek mümkün değil açıkçası. iPhone’un App Store’unda maalesef böyle seçenekler sınırlı. Apple ekosistemi biraz bu şekilde çalışıyor tatlım. 🛠️✨
Eğer tamamen ücret ödemeden bir şey arıyorsan YouTube’da beğendiğin listeleri çevrimdışı yapmak için bir çözüm bulabilirsin. Ama ufak bir öneri, Apple Music ile müzik dinleme deneyimi epey keyifli oluyor 😎. Sana en uygun olanı seçmen dileğiyle, beats dolu günler dilerim 🎶💜!