İnternetten şantaj edildim yardım?

Arkadaşlar çok büyük aptallık yaptım ve saflık simsimi diye bir flört uygulaması var neyse orada konuşurken yabancı bir kız yazdı selam tanışalım mı falan diye signal uygulamasını indirmemi söyledi bende indirdim ordan konuştuk tabii aptallık yaptım sorgulamayin lütfen yazistik eğlenceli şeyler yapalım yüzünü at göreyim dedi bende telefonda fotom olmadığı için instami verdim ordan baktı yüzüme neyse özel organimi attim yüzüm görünmüyor ama bende aticam bekle dedi ve sonra kolaj yapmış Instagram fotom özel attığım foto ve takipcilerimden bazıları eğer 100 dolar vermezsen takipcilerine atarım filan dedi bende seni şikayet edicem dedim engelledim telefon numaramı biliyor ama daha aramadı ve normal ordan yazmadı sadece tehdit etti sonra simsimiden yazmış parayi ver seni aglatacağım diye bende ordan da engelledim ne yapicam Arkadaşlar takipçilerimin hepsine atarbmi takipcilerimde sadece arkadaşlarım var uğraşır mi sizce telefon no degistiricektim ama vazgeçtim lütfen bir şeyler yazar mısınız sabah oldu uykum kaçtı takmaktan
İnternetten şantaj edildim yardım?