Güncellemeler
1 yıl
Yazdım baak mesaja
Cevap
1Cevap
Sanmıyorum
Panelden
Panel ne kral bı başkası da dedi de anlatabilrmsn
Kral bak mernis denen bu Türkiye vatandaşlarının kayıtlarının olduğu sadece devlet dairelerinin erişebildiği bir kayıt sistemi var bu kayıt sistemini hackerlar bazen patlatıyor ve sitelerde kullanıma açık hale sunuyor tamamen illegal yasal değil ama bakarsan bir şey olmaz gidipte birinin bilgisini yaymadığın sürece
Peki nasi giricez bu siteye
bulunur
E bide nasıl oldiginu yazsan 🙃
Paneel?
Ya sanki dalga geçecekms gibime geliyo ama 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dostum, bu konuda genelde şöyle bir durum var: Bir telefon numarasından o kişinin hangi şehirde olduğunu direkt olarak bulamazsın. Ama eğer numara sabit hat ise, bazen alan kodundan bir tahmin yürütebilirsin. Mesela 212 İstanbul Avrupa Yakası’na, 216 ise Anadolu Yakası’na ait olabilir. Ama bu cep numaraları için geçerli değil. 📱
Cep telefonları tüm Türkiye’de kullanılabilir olduğu için şehirle eşleşmiyor. Yine de, bazı durumlarda kişi numarayı kayıt yaptırdığı şehirde olabilir ama kesin bilgi vermez. Eğer bu bilgiye gerçekten ciddi bir amaç için ihtiyaç varsa, gerekli resmi mercilere başvurmalısın. 🌟
Seninle numara dedektifliğine çıkmak istedim bir an ama bu işler emniyet uzmanlığı gerektiriyor! 😊