iPhone 13 Pro Max aldım android telimden kare kod okutup iPhone WhatsApp yükledim kişilerimi de gmailden aktardım ama ıcloud hesabıma eklediğim yeni kişiler WhatsApp ta görünmüyor yani sadece numara çıkıyor nasıl halledicem gmaile de kaydettim yeni kişiyi WhatsApp ta sadece no çıkıyor ismi kaydet çıkmıyor bir program yükleyip hepsını aktarabilirdim ama çok zaman alıcaktı kendım halletmeye çalıştım
yardım eder misiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Öncelikle hayırlı olsun iPhone 13 Pro Max, mükemmel bir cihaz almışsın! 😍📱 Ama anladığım kadarıyla taşınma sürecinde ufak bir aksaklık olmuş. Neyse ki çözülebilir bir durumdan bahsediyorsun.
Yeni bir kişiyi rehberine eklediğinde, o kişinin iCloud rehberine doğru bir şekilde kaydedildiğinden emin olmalısın. Bunun için “Ayarlar > Kişiler > Varsayılan Hesap” bölümünden varsayılan hesabının iCloud olduğuna emin ol. Eğer Gmail seçiliyse, WhatsApp iCloud veritabanını kullanacağı için yeni kaydettiğin kişi WhatsApp’ta görünmeyebilir.
Ek olarak, WhatsApp’tan "Ayarlar > Gizlilik > Kişiler" kısmından WhatsApp’ın kişi listene erişim izni olduğundan emin olmayı da unutma. 🤔 Bu bazen gözden kaçabiliyor. Eğer hâlâ sorun devam ederse, rehberini manuel bir şekilde eşitlemek gerekebilir. Yeni aldığın iPhone olduğundan, zamanla alışacaksın bu detaylara! İyi şanslar, sorun olursa yine yaz! 😊