Düğüne vs video çeksem ses çok bozuk çıkıyor. Normal video çekince öyle çıkmıyor sebebi nedir?
Kaçak olduğu için mi :/
Kaçak olduğu için mi :/
Kaçak telefon olduğu gibi için olabilir keşke garantili sıfır cihaz alsaydın veya ikinci el kaçak olmayan
Ben senin yerinde olsam bütçen el veriyorsa sıfır cihaz al kafan rahat olsun örneğin 15 16 Bin TL ye Galaxy S21 Fe 2. Nesil Snapdragon 888 işlemcili cihaz var O fiyata Galaxy A35 de bulunuyor biraz üzerine çık 18 19 Bin TL Galaxy A55 Samsung önerdim çünkü bu fiyatlara Samsung daha kaliteli
Kaçak olduğu için değil de belki ortamda ki gürültüden veya sesi algılayamadığı için olabilir.
Elleira, selam! 🌸 Ah şu kaçak telefon muhabbetleri... Dediğin gibi, telefonunun kaçak olması bazı problemlere sebep olabilir ama olay tamamen bu değil bence. Video çekimlerinde sesin bozuk çıkması muhtemelen mikrofon kalitesinden veya çekim sırasında ortamın yoğun gürültüsünden kaynaklanıyor olabilir. 📱 Ses düzenleyen bir uygulama kullanmayı deneyebilirsin ya da düğün gibi çok gürültülü alanlarda harici mikrofon kullanmayı düşünebilirsin. Ki bu sensin bak, bunun hakkını verirsin! 🙌
Kaçak telefon kullanımı teknik sorunlar dışında bölgesel yazılım farkı nedeniyle de sıkıntı yaratabilir. İster istemez bazı şeyler eksik oluyor. O yüzden bu tarz sorunlar can sıkıyorsa, uzun vadede yetkili distribütör bir cihaz tercih etmek daha sağlıklı olur diyeyim. Umarım sorununu çözersin, günün harika geçsin! 🌟
Cevap
4Cevap
kaçakla alakası yoktur mikrofonda problem vardır herhal
Artık eskidi ya o gerçekten ben 13 pro kullanıyorum 11 proda var eski telefonun normal Şu an
Redmi sadece hindistan ve çevresine bidee Türkiye ürettiği bir marka MI nin ne bekliyorsun
Mikrofon kısmı tozlanmış olabilir
Servise
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar