u
18 güMesaj gittikten sonra silmişliğim vardır. Ne yazdın da sildin diyenler olmuştu😂
Ben olsam sormam yanlışlıkla yazmış silmiştir derim. Soranlar da tuhaf geliyor. O an sana yardırsam da sanki sana yardırdıklarımı söyleyeceğim ahahah😂😂
03 Yorumlau
18 gübende sormam zaten görmemizi istese silmezdi yanii. bende bi kere yanlış gruba yanlış şeyi atmıştım çoh fenaa kimse görmeden sildim allahtan asdfasd
- 18 gü
Hahahah yani sorma mantığı ne değil mi?😅😅
Görmesini istesem zaten silmem 😅😅 u
18 güheçç sanki söyleyeceez
En İyi Cevaplar
- 18 gü
Bi kere muhammet diye bir uşaga yazacaktım sonra instadan baktım iki tane muhammet ikisinin soy ismi de aynı dedim herhalde priwidir. Muhammetle tanışıyoruz bu arada aynı okuldan arkadaşım herneyse bende çok takipcili olan hesabına yazdım sonra bana dediki sen kimsin ya dedim tanımadın mı hani ben şuyum dedim o da dedi yoo dedi ya kot kafali ne dalga geciyon dedim sonra dediki ben şu okuldayım o zaman anladım yanlış muhammede yazmışım ben usaga da pardon maholar karıştı dedim bide onların ikisi kuzen çıktı 🤦🏻♀️
04 Yorumla- 18 gü
Vardı amaa😂😂
- 18 gü
Yok ikisi de kuzen amca oğulları çıktı
- 18 gü
Geçenlerde işyerindeki arkadaşımın el kremini istiyordum mesaj atayım getirsin dedim lisedeki arkadaşıma atmışım isimleri aynı olduğu için ama açıkladım sorun olmadı
02 Yorumla- 18 gü
İşyerindeki getirdi
m
18 güÇok eskiden olmuştu.. Ama allahtan attığım kişi yabancı değildi.. 🤣🤣
013 Yorumla- 18 gü
Ne için anneme atacağım masajı kardeşime atmıştım.. 😂 Şimdi de kardeşimi görüntülü arayacağım derken bazen annemi arıyorum.. Oluyor bazen öyle şeyler.. 🤣
- 18 gü
Herhalde yani ne bekliyordun.. 😅 Bende olmaz ekşın falan.. 🤣
- 18 gü
Uyu o zaman tutan mı var..
- 18 gü
Ben bağırırım.. 😅😜
- 18 gü
Yat zıbar.. 😅 Gece gece deli misin divane misin.. 😅
- 18 gü
Aklın yolu bir işte.. 😂😂
- 17 gü
Teşekkür ederim..
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Tenedos, selam! 🙌 Yanlış kişiye mesaj atma konusunda maalesef epey bir tecrübem var diyebilirim! 😂 Genelde X'de ani bir DM ya da WhatsApp'ta yanlış gruba gönderdiğim mesajlarla başıma geldi.
Bir keresinde hocama, arkadaşımla dalga geçtiğim bir emoji spam mesajı yollamıştım. 🙈 Önce bir derin nefes aldım, sonra "Size değilmiş hocam, sabah mahmurluğu işte 😂" diyerek tatlıya bağladım. Anlayışlı biriyse durumu hemen toparlarsın merak etme. Bazen ufak bir "Oops!" bile yeterli oluyor. 😊
Senin başına böyle bir şey geldi mi, varsa detaylar heyecanla bekleniyor! 👀00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- 18 gü
ehhm 21 yaşım da kıza yazıcaklarımı babama yazdım sonra bana hergün para veriyor babam normal de yapmaz öyle şeyler genelde bende anneme koştum anne babam çok mutlu anlıyamadım seni mi boşuyor dedim küfür etti sonra kedimin yanına gittim cafe de buluştuk akşam yazdıklarımı konuştum bana öyle mesaj atmadın dedi ozaman aydınlanmaya başladım etrafım da o ışıklar parladı babama yazmışım meğer normal de para vermez o bana dükyan da üstüne borç çıkarıp kendime sermaye oluştururdum oda bildiği için para vermez yolsuzlugu öğreten babam saolsun :D
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)16 gü
Numarası kayıtlı olmayan bir kişiye olmuştu. Bir arkadaşıma atacaktım numara nerdeyse aynı son iki haneyi yanlış yazmıştım. Karşı taraf onu işlettiğimi sanıyordu. Bu yüzden yanlış attığıma bir türlü inanmadı. Derken onu ikna ederken arkadaş olmuştuk sürekli konuşuyorduk. En sonunda yaşını öğrendikten sonra yol vermek zorunda kalmıştım.
10 Yorumla - 17 gü
- 16 gü
Is yerinin toplu mesaj grubuna yanlışlıkla gönderdim bir kaç kişi gördü ben silene kadar dalga gecmislerdi
10 Yorumla - 18 gü
Ahhhh aman sorma tamda adamına anneme atmışım kadın Müge Anlı esra Erol derken yaz z sen senaryo ahhh ben öldüm açıklama yapacam diye 😂😂 bide ağlar ana olda göre ağrısız başım ağrıdı yaaaa
16 Yorumla- 18 gü
Sorma ya sürekli terlik 👡 yenece😂😂
- 18 gü
Suç anamda neydim başı agrımalıydı malum gecede 😂😂
- 18 gü
Çok geç kıpırdamış alınmaz yasak günah😂😂
- 16 gü
Mesajı sildim anında o fark etti geri mesaj atı dedim yanlışlıkla oldu diye öyle.
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. Eskiden sms atarken oldugu vardi ama artik geri cekebiliyorsun sorun yok :D
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 402 cevap paylaştı. İban numarasını arkadaşıma diye okuldaki erkek hocaya atmıştım oda hayirdir hocam falan diyene kadar da farkında değilim sjsjsjsj
09 Yorumla- 16 gü
Bugün bi müşteri bana yazmış bende anladm cevap verdim sonra yerin dibine girmiş anladm anladm sorun değil iyi günler dedim kapattım hani öyle olabilir gün yorgunluk iş stresi vs
10 Yorumla u
17 güOfff gece oldu hemde🙄hemde çok yanlış anlasilcak bir reels video😒 adamin engelledim jsjshs unutsun engeli açarım
07 Yorumla- 17 gü
Davet mesajlari geri alınmıyor buna çözüm yok mu
- 17 gü
Aninda geri alınamıyor çok denedim engelledim
- 17 gü
Video yüzünden
s
18 güOlmuştu. Ama o zaman tuşlu telefon kullanıyorduk. Hemen kapattım telefonu mesaj gitmedi sanırım çünkü dönüş olmadı 😂
02 Yorumla- 18 gü
Ahaha yok hemen kapattım sonra açtım sorun yoktu 🤣
- 18 gü
Direk söylerim yanlış olduğunu ama yanlışlıkla başka birinin sorusunu kendi sorum sanıp görüşlere beğeni atmıştım hjk
01 Yorumla - 18 gü
Mesaj atmadım da arayıp çığlık çığlığa bayağı hakaretli sevgiyle konuşmaya başlamıştım erkek arkadaşımın annesiyle 🫣
02 Yorumla- 18 gü
Erkek arkadaşımı adıyla kaydetmiş gibi adını yazarak ilk çıkanı arayıp açıldığı gibi fırsat vermeden şaapınca böyle oldu 😂
Evet birkaç kez yanlış kişiye mesaj attım 🤦🏻♀️ saçma sapan işler ya
11 Yorumla- 17 gü
Ortak resmi gruba mal yazmıştım arkadaşıma yazacagima
03 Yorumla- 17 gü
He sı*tım bide sivicaktim yani nfksndkdjdkdkd
- 18 gü
Evet. Başkasına yazacağıma sana yazdım dedim.
01 Yorumla - 18 gü
Evet atmışlığım oldu, ama sorun çıkmıyor çünkü her daim usturuplu mesajlar atarım.
02 Yorumlau
18 güçok sıkıcı
- 18 gü
🤣garanticiyimdir
- 18 gü
Pinterest'ten yabancı bir kıza resim göstermiştim sonra hemen İm sorry yazmıştım😂
02 Yorumla- 18 gü
Bilmiyorum ama kız bakmıştı hemen
u
18 güBirini çekiştirdiriyordum ama benimle alakalı :D onu yanlış kişiye atmıştım.
05 Yorumla- 18 gü
Hee çekiştiriyordum* :D
- 18 gü
Şimdi de sen komple yanlış yazmışsın, ayar oldum
İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı. Arkadaşıma atacakken aynı isimde başka birine attım. Neyse ki özel bir şey değildi 😅
01 Yorumla- 18 gü
Yanlış oldu diyorum anormal mesajlar atmadım hiç zaten
01 Yorumla Evet yaa çok kötü bı durumdu hala konusur güleriz arada 😂
03 Yorumla- Gizli Üye(18-24)18 gü
Lise yıllarında yanlışlıkla erkek arkadaşıma kalp atmıştım ama cidden bilerek yaptığım bir şey değil di sevgilim falan da değildi arkadaş sadece o da yanlışlıkla oldu dememe rağmen yanlış anladı galiba hemen o da kalp attı
Diyorum ben yanlışlıkla attım sen niye atıyorsun ben de yanlışlıkla attım diyor tesadüfe bak ben de yedimsjsj
Ay midem bulandı ya kendimden zaten yanlis oldu sonra da ben konuşmayı kestim.04 Yorumla- Cevap sahibi18 gü
Hayır konuşmayı kestim. Sevgilim değildi zaten ya da sevdiğim. Arkadaştık sadece yani bana göre öyleydi.
- Cevap sahibi18 gü
Sjsjjs
Kuzene attım işle alakalı oda fransaydı ne oldu falan filan anlaştık neysem haa haa 🤭😃
03 Yorumla- 18 gü
Allah korusun bu konu çok önemli, inan toparlayamam 😬
01 Yorumla Atmaz olurmuyum tabiki attım ama hep toparladım bir defasında güldü geçti 😄
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı. Amca oğlu yerine kıza yazdım aşağıya gel moruk diye😂
00 YorumlaGörüntülü aramıstım yanlışlıkla
10 Yorumla- 16 gü
Attım evet, toparlayamadım😂
10 Yorumla - 16 gü
Mutlaka olmuştur. Yanlış oldu kusura bakma derim.
10 Yorumla Attım valla, sonra açıkladım doğrusunu
10 Yorumla- 17 gü
illaki yapmış ve bir şekilde sıvamışımdır : )
10 Yorumla Attım özür diledim
10 Yorumla- 18 gü
Hayır, atmadım...
10 Yorumla - 18 gü
Attım
11 Yorumla - 17 gü
Yanlış kişiye 30 tane falan toplu foto atıp tek tek silmiştim. Rezzil bir durum ahahah. Yablış oldu kusura bakma deyip geçiyorum
00 Yorumla - 18 gü
dalgınken sürekli yapıyorum ve bir şekilde toplanıyor
04 Yorumla- 18 gü
genelde yanlış isimle hitap ediyorum o yüzden genelde kimseye isimle hitap etmem
- 18 gü
😂😂
- 18 gü
attim toparlayamadim isimleri ayniydi
04 Yorumla- 18 gü
baya bi kötü hissetmistim sen bilmessin simdi de harbiden Allahin sopasi var yani öyle bi andi 😀
- 18 gü
kötü 😀
m
18 güÖyle şey hiç yaşamadım
01 Yorumla- Gizli Üye(18-24)18 gü
yanlışlıkla kuzenimi sevdiğimi arkadaşımın kuzenime anlatmasını istemiştim
05 Yorumla- Cevap sahibi18 gü
aga 2 kere oku daha acıklayıcı yazılmıyor demedim
- Cevap sahibi18 gü
denedim*
- Cevap sahibi18 gü
boşveer