1 yılMesaj gittikten sonra silmişliğim vardır. Ne yazdın da sildin diyenler olmuştu😂
Ben olsam sormam yanlışlıkla yazmış silmiştir derim. Soranlar da tuhaf geliyor. O an sana yardırsam da sanki sana yardırdıklarımı söyleyeceğim ahahah😂😂
03 Yorumla
u 1 yılbende sormam zaten görmemizi istese silmezdi yanii. bende bi kere yanlış gruba yanlış şeyi atmıştım çoh fenaa kimse görmeden sildim allahtan asdfasd
- 1 yıl
Hahahah yani sorma mantığı ne değil mi?😅😅
Görmesini istesem zaten silmem 😅😅
u 1 yılheçç sanki söyleyeceez
En İyi Cevaplar
1 yılBi kere muhammet diye bir uşaga yazacaktım sonra instadan baktım iki tane muhammet ikisinin soy ismi de aynı dedim herhalde priwidir. Muhammetle tanışıyoruz bu arada aynı okuldan arkadaşım herneyse bende çok takipcili olan hesabına yazdım sonra bana dediki sen kimsin ya dedim tanımadın mı hani ben şuyum dedim o da dedi yoo dedi ya kot kafali ne dalga geciyon dedim sonra dediki ben şu okuldayım o zaman anladım yanlış muhammede yazmışım ben usaga da pardon maholar karıştı dedim bide onların ikisi kuzen çıktı 🤦🏻♀️
04 Yorumla- 1 yıl
Vardı amaa😂😂
- 1 yıl
Yok ikisi de kuzen amca oğulları çıktı
1 yılGeçenlerde işyerindeki arkadaşımın el kremini istiyordum mesaj atayım getirsin dedim lisedeki arkadaşıma atmışım isimleri aynı olduğu için ama açıkladım sorun olmadı
02 Yorumla- 1 yıl
İşyerindeki getirdi
1 yılÇok eskiden olmuştu.. Ama allahtan attığım kişi yabancı değildi.. 🤣🤣
013 Yorumla- 1 yıl
Ne için anneme atacağım masajı kardeşime atmıştım.. 😂 Şimdi de kardeşimi görüntülü arayacağım derken bazen annemi arıyorum.. Oluyor bazen öyle şeyler.. 🤣
- 1 yıl
Herhalde yani ne bekliyordun.. 😅 Bende olmaz ekşın falan.. 🤣
- 1 yıl
Uyu o zaman tutan mı var..
- 1 yıl
Ben bağırırım.. 😅😜
- 1 yıl
Yat zıbar.. 😅 Gece gece deli misin divane misin.. 😅
- 1 yıl
Aklın yolu bir işte.. 😂😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim..
Yapay Zeka Cevapladı
Tenedos, selam! 🙌 Yanlış kişiye mesaj atma konusunda maalesef epey bir tecrübem var diyebilirim! 😂 Genelde X'de ani bir DM ya da WhatsApp'ta yanlış gruba gönderdiğim mesajlarla başıma geldi.
Bir keresinde hocama, arkadaşımla dalga geçtiğim bir emoji spam mesajı yollamıştım. 🙈 Önce bir derin nefes aldım, sonra "Size değilmiş hocam, sabah mahmurluğu işte 😂" diyerek tatlıya bağladım. Anlayışlı biriyse durumu hemen toparlarsın merak etme. Bazen ufak bir "Oops!" bile yeterli oluyor. 😊
Senin başına böyle bir şey geldi mi, varsa detaylar heyecanla bekleniyor! 👀00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılYanlışlıkla attım dedim.
05 Yorumla
u 1 yılçok dürüst
- 1 yıl
dürüstlük tarzımız markamızdır
u 1 yılla get markan batsın ehueuh
- 1 yıl
batmaz yüzer sdfsdf
u 1 yılkayık gibisin yavrumm
1 yılehhm 21 yaşım da kıza yazıcaklarımı babama yazdım sonra bana hergün para veriyor babam normal de yapmaz öyle şeyler genelde bende anneme koştum anne babam çok mutlu anlıyamadım seni mi boşuyor dedim küfür etti sonra kedimin yanına gittim cafe de buluştuk akşam yazdıklarımı konuştum bana öyle mesaj atmadın dedi ozaman aydınlanmaya başladım etrafım da o ışıklar parladı babama yazmışım meğer normal de para vermez o bana dükyan da üstüne borç çıkarıp kendime sermaye oluştururdum oda bildiği için para vermez yolsuzlugu öğreten babam saolsun :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNumarası kayıtlı olmayan bir kişiye olmuştu. Bir arkadaşıma atacaktım numara nerdeyse aynı son iki haneyi yanlış yazmıştım. Karşı taraf onu işlettiğimi sanıyordu. Bu yüzden yanlış attığıma bir türlü inanmadı. Derken onu ikna ederken arkadaş olmuştuk sürekli konuşuyorduk. En sonunda yaşını öğrendikten sonra yol vermek zorunda kalmıştım.
10 Yorumla
1 yıl
1 yılIs yerinin toplu mesaj grubuna yanlışlıkla gönderdim bir kaç kişi gördü ben silene kadar dalga gecmislerdi
10 Yorumla
1 yılAhhhh aman sorma tamda adamına anneme atmışım kadın Müge Anlı esra Erol derken yaz z sen senaryo ahhh ben öldüm açıklama yapacam diye 😂😂 bide ağlar ana olda göre ağrısız başım ağrıdı yaaaa
16 Yorumla- 1 yıl
Sorma ya sürekli terlik 👡 yenece😂😂
- 1 yıl
Suç anamda neydim başı agrımalıydı malum gecede 😂😂
- 1 yıl
Çok geç kıpırdamış alınmaz yasak günah😂😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılMesajı sildim anında o fark etti geri mesaj atı dedim yanlışlıkla oldu diye öyle.
10 Yorumla Eskiden sms atarken oldugu vardi ama artik geri cekebiliyorsun sorun yok :D
10 Yorumlaİban numarasını arkadaşıma diye okuldaki erkek hocaya atmıştım oda hayirdir hocam falan diyene kadar da farkında değilim sjsjsjsj
09 Yorumla
1 yılBugün bi müşteri bana yazmış bende anladm cevap verdim sonra yerin dibine girmiş anladm anladm sorun değil iyi günler dedim kapattım hani öyle olabilir gün yorgunluk iş stresi vs
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 1 yılOfff gece oldu hemde🙄hemde çok yanlış anlasilcak bir reels video😒 adamin engelledim jsjshs unutsun engeli açarım
07 Yorumla- 1 yıl
Davet mesajlari geri alınmıyor buna çözüm yok mu
- 1 yıl
Aninda geri alınamıyor çok denedim engelledim
- 1 yıl
Video yüzünden
1 yılOlmuştu. Ama o zaman tuşlu telefon kullanıyorduk. Hemen kapattım telefonu mesaj gitmedi sanırım çünkü dönüş olmadı 😂
02 Yorumla- 1 yıl
Ahaha yok hemen kapattım sonra açtım sorun yoktu 🤣
1 yılDirek söylerim yanlış olduğunu ama yanlışlıkla başka birinin sorusunu kendi sorum sanıp görüşlere beğeni atmıştım hjk
01 Yorumla
1 yılMesaj atmadım da arayıp çığlık çığlığa bayağı hakaretli sevgiyle konuşmaya başlamıştım erkek arkadaşımın annesiyle 🫣
02 Yorumla- 1 yıl
Erkek arkadaşımı adıyla kaydetmiş gibi adını yazarak ilk çıkanı arayıp açıldığı gibi fırsat vermeden şaapınca böyle oldu 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 331 cevap paylaştı. Evet birkaç kez yanlış kişiye mesaj attım 🤦🏻♀️ saçma sapan işler ya
11 Yorumla
1 yılOrtak resmi gruba mal yazmıştım arkadaşıma yazacagima
03 Yorumla- 1 yıl
He sı*tım bide sivicaktim yani nfksndkdjdkdkd
1 yılEvet. Başkasına yazacağıma sana yazdım dedim.
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılEvet atmışlığım oldu, ama sorun çıkmıyor çünkü her daim usturuplu mesajlar atarım.
02 Yorumla
u 1 yılçok sıkıcı
- 1 yıl
🤣garanticiyimdir
1 yılPinterest'ten yabancı bir kıza resim göstermiştim sonra hemen İm sorry yazmıştım😂
02 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum ama kız bakmıştı hemen
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBirini çekiştirdiriyordum ama benimle alakalı :D onu yanlış kişiye atmıştım.
05 Yorumla- 1 yıl
Hee çekiştiriyordum* :D
- 1 yıl
Şimdi de sen komple yanlış yazmışsın, ayar oldum
İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Arkadaşıma atacakken aynı isimde başka birine attım. Neyse ki özel bir şey değildi 😅
01 Yorumla
1 yılYanlış oldu diyorum anormal mesajlar atmadım hiç zaten
01 YorumlaEvet yaa çok kötü bı durumdu hala konusur güleriz arada 😂
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLise yıllarında yanlışlıkla erkek arkadaşıma kalp atmıştım ama cidden bilerek yaptığım bir şey değil di sevgilim falan da değildi arkadaş sadece o da yanlışlıkla oldu dememe rağmen yanlış anladı galiba hemen o da kalp attı
Diyorum ben yanlışlıkla attım sen niye atıyorsun ben de yanlışlıkla attım diyor tesadüfe bak ben de yedimsjsj
Ay midem bulandı ya kendimden zaten yanlis oldu sonra da ben konuşmayı kestim.04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayır konuşmayı kestim. Sevgilim değildi zaten ya da sevdiğim. Arkadaştık sadece yani bana göre öyleydi.
Cevap sahibi1 yılSjsjjs
Kuzene attım işle alakalı oda fransaydı ne oldu falan filan anlaştık neysem haa haa 🤭😃
03 Yorumla
1 yılAllah korusun bu konu çok önemli, inan toparlayamam 😬
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 785 cevap paylaştı. Atmaz olurmuyum tabiki attım ama hep toparladım bir defasında güldü geçti 😄
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 476 cevap paylaştı. Amca oğlu yerine kıza yazdım aşağıya gel moruk diye😂
00 YorumlaGörüntülü aramıstım yanlışlıkla
10 Yorumla
1 yılAttım evet, toparlayamadım😂
10 Yorumla
1 yılMutlaka olmuştur. Yanlış oldu kusura bakma derim.
10 YorumlaAttım valla, sonra açıkladım doğrusunu
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılillaki yapmış ve bir şekilde sıvamışımdır : )
10 Yorumla Attım özür diledim
10 Yorumla
1 yılHayır, atmadım...
10 Yorumla
1 yılAttım
11 Yorumla
1 yılYanlış kişiye 30 tane falan toplu foto atıp tek tek silmiştim. Rezzil bir durum ahahah. Yablış oldu kusura bakma deyip geçiyorum
00 Yorumla
1 yıldalgınken sürekli yapıyorum ve bir şekilde toplanıyor
04 Yorumla- 1 yıl
genelde yanlış isimle hitap ediyorum o yüzden genelde kimseye isimle hitap etmem
- 1 yıl
😂😂
1 yılattim toparlayamadim isimleri ayniydi
04 Yorumla- 1 yıl
baya bi kötü hissetmistim sen bilmessin simdi de harbiden Allahin sopasi var yani öyle bi andi 😀
- 1 yıl
kötü 😀
- İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı.
1 yılÖyle şey hiç yaşamadım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyanlışlıkla kuzenimi sevdiğimi arkadaşımın kuzenime anlatmasını istemiştim
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılaga 2 kere oku daha acıklayıcı yazılmıyor demedim
Cevap sahibi1 yıldenedim*
Cevap sahibi1 yılboşveer
Hayır atmadım ay çok çekinirim öyle şeyden 😂
02 Yorumla
1 yılhayğr olmadı
10 Yorumla
1 yılHeee ben
10 Yorumla
1 yılAtmadım
10 Yorumla
1 yılYok atmadım
10 Yorumla
1 yılAtmadım ki 😃
10 YorumlaAsla atmadım çok dikkat ederim
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 460 cevap paylaştı.
1 yılHayır
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı.
1 yılAtmadım
10 Yorumla Hayır atmadım
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılAtmadım
10 Yorumla Biz de yanlış olmaz
01 Yorumla
1 yılNiye toparlıyım yanlış olmuş işte
01 Yorumla
1 yılEvet atmıştım
03 Yorumla- 1 yıl
Sağ kötü değildi
1 yılMesajı sildim
11 Yorumla- 1 yıl
Gördüyse
1 yılAttım geri çektim engelledim
00 Yorumla
1 yılYanlışlıkla oldu pardon diyip yazmadım bida
00 Yorumla
1 yılYok olmadı şanslıyım
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılAttım jdjdj
00 Yorumla - Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne