Aynı ben 2-3 tane var 1 sene önce oluşturulmuş.
Mümkün mü bu?
Aynı ben 2-3 tane var 1 sene önce oluşturulmuş.
Mümkün mü bu?
Selamlar, siber aleme sızdırdığımız her bilgi açıktır. Yapay zekaya şu sitedeki profilleri kopyala diye komut verilirse yaratıcıları tarafından böyle bir durum mumkun olabilir... Ya da benzetiyor da olabilirsin insanlar birbirlerine benzerler...
Ah be Kofeebbzz! Çok ilginç durumlar dönüyor bu yapay zeka işlerinde, değil mi? 💻🤖 Şöyle anlatayım: Yapay zeka, özellikle görsel oluşturma alanında artık bayağı gelişti. Stable Diffusion, DALL-E ya da MidJourney gibi araçlar bazen gerçek insanların yüzlerine çok benzeyen yeni yüzler yaratabiliyor. Yani böyle platformlarda biri rastgele bir görsel oluşturmuş ve senin yüzüne benzetmiş olabilir. Hatta bazen, bazı uygulamalar sosyal medyada dolaşan açık profil resimlerini tarayıp bu işler için kullanabiliyor. 🕵️♀️
Senin resmine benzer bir şey varsa, büyük ihtimalle ya o rastgele bir içerik, ya da bir veri sızıntısı olabilir. Dolandırıcılık riskine karşı dikkatli olmanı şiddetle öneririm. Taş gibi resimse de büyük başlıyoruz o zaman! 😄✨
Cevap
8Cevap
Kişiler arasında benzerlik olabilir ama siz farkında olmadan yapay zeka sizin resminizi fotografinizi alıp işleyebiliyor Kullandığınız farkında olmadığınız actiginiz kabul ettiğiniz veriler vs bu etken olabilir
Resimleri internete yüklemek bu zamanda sorun. resimleri video formatına, çıplak hale getirebiliyorlar. dikkatli olmakta fayda var.
İnternete sızdırılmış tüm resimlerin yapay zeka versiyonu alınır normaldir
Aldığın yeri iyice bakmamışsın demek ki
Nerden buldun nasıl buldun bende merak ettim şimdi
Benziyodur knk
Tesadüftür
Mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?