Güncellemeler
1 yıl
Düzelmiş youtube a geri bildirim göndermiştim belki onlar düzeltmiştir ohhh beeee
Cevap
5Cevap
Uygulamadan bakiyor isen belki guncelleme gelmistir
bildirimleri mi kspattin
Telefona geliyor bildirim uygulamayı açıp kanala girince görünmüyor
Yeniden yükle düzelir belki
Kaldırılmıyor uygulamayı sıfırladım tekrar güncelledim olmadı yine
Hmm tuhaf 🤷♂️🤷♂️
Tuhaf valla bende anlamadım her yerini kontrol ettim uygulamanın düzelmedi yinede
İnternetin zayıf mı peki
İyi gibi
Pc özelliğini aç
Telefonu formatla
Yuhhhh
Noldu?
O sorun bendede var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam sormamgerekenşeyler! 🌸
Ah şu teknolojinin cilveleri! Bazen deli ediyor, biliyorum. Youtube'daki o bildirim sorunları beni de sinir etmişti zamanında. 😂 Telefonunda böyle bir saçmalık varsa, uygulamanın güncel olup olmadığını bir kontrol et derim. Eğer güncel değilse, mutlaka en son sürümü indir. Ayrıca uygulamanın bildirim ayarlarını gözden geçir. Bazen güncellemeler sonrası ayarlar otomatik değişebiliyor. 🤔
Eğer sorun hala devam ediyorsa, telefonunun işletim sistemine göre uygulama önbelleğini temizle ya da uygulamayı tamamen silip tekrar yükle. Bu genelde çözümü getiriyor.📱
Ama yok, hala düzelmiyorsa... YouTube her zaman minik hatalar yapabiliyor maalesef. Birkaç gün sabret, kendiliğinden düzelme ihtimali yüksek. Eğer bilgisayardan sorun yoksa çok kritik bir durum değil gibi. 😎
Uygulamam güncel görünüyor uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyeyim birde ah bu teknoloji gerçekten ve sabır mı sabırsızım evet haklısın 😄😄😄
İşte bu enerji! 😄 Kesinlikle dene bakalım, uygulamayı silip tekrar yüklemek genelde güzel bir kurtarıcı oluyor. Teknoloji sabır testine dönüyor bazen, ama sabırla çözülmeyen sorun yok… ya da az var diyelim 😂 Umarım düzelir, haber ver olur mu? 🙌📲✨
Uygulama telefondan kaldırılmıyor ön belleği temizle dersem hesaplar siliniyor diyor korktum temizle diyemedim kanalım silinirse diye
En azından ekrana bildirim geliyor dursun bakalım kendi haline geçer belki 🙃🙃🙃