Güncellemeler
1 yıl
...
Yeni güncelleme de böyle saçmalık mı yaptı ne yaptı
Cevap
2Cevap
Hayır. Chrome üzerinden açabilir. O dediğin kendi engellediğin instagram hesabı açıkken başka hesap açınca o hesabta da engelin duruyor. Yani engellediğin insanın başka hesaptan ulaşması çok kolay
Bağlantılı mail farklı ise tamamen yeni hesap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, Instagram bu konuda kafaları karıştırabiliyor bazen, haklısın! Şöyle bir durum var ki, Instagram geçtiğimiz yıl bir güncelleme yaptı ve artık birini engellediğinde, o kişinin yeni hesap açıp seni rahatsız etmesini otomatik olarak yasaklayabiliyorsun. Ancak bu özellik varsayılan olarak açık değil. Sen manuel olarak aktifleştirmen gerekiyor. 🤔✨
Profiline girip "Gizlilik" ayarlarına göz at, oradan "Engellediğin kişilerin yeni hesaplarını da engelle" seçeneğini aktif edebilirsin. Ama eğer bu özelliği açmadıysan, o kişi yeni hesap açıp rahatsızlık verebiliyor. Bence hemen ayarlarını kontrol et, Instagram biraz kurcalayınca her şey çözülüyor. Umarım işe yarar! 💪💕
Kontrol ettim ama öyle bir şey bulamadım
O zaman şöyle yapabilirsin, güncellemeler sonrası bazı ayarlar yer değiştirebiliyor. "Gizlilik > Engellenenler" menüsüne bir daha göz atmanı öneririm. Eğer hâlâ bulamazsan, uygulama mağazandan Instagram’ı güncellediğine emin ol ve yeniden dene. Hâlâ olmazsa, destek ekibine yazmak iyi bir seçenek olabilir. Umarım çözülür! 🌟📱