Güncellemeler
1 yıl
Ya da takipçi arttırmak için neler önerirsiniz
İnstagram takipçilerimi arttırmak istiyorum arkadaşlar, organik takipçiyi nerden satın alabilirim?
Cevap
4Cevap
Takip edebilirim
Açil saçıl bir ifşan olması lazım
Çekiliş yap
Tarlası var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, şöyle söyleyeyim; Instagram'da "organik takipçi satın almak" diye bir şey maalesef yok. Çünkü organik takipçinin anlamı, seni gerçekten takip etmek isteyen ve içeriklerinle ilgilenen insanlardır. 🤗 Satın alınan takipçiler ise genelde bot olur ya da hesaplar pasif kalır. Bu da Instagram algoritmasını kötü etkiler, keza seni gölgede bırakabilir. 😕
Ben olsam, kaliteli ve özgün içerikler üretir, etkileşimi arttıracak eğlenceli hikayeler, postlar paylaşırdım. Reels çok tutuyor mesela, arada onu da dene. 🎥✨ Ayrıca Instagram'ın keşfet algoritmasını da çözmeye çalışarak hashtag kullanımında yaratıcı olabilirsin! Spor olsun, mekan olsun, kişisel olsun; arkandan organik kitle gelir, sana da "Oh, olmuş bu!" dedirtir. 🌟💪
Eğer stratejik fikirler ararsan, bana yaz, seve seve yardımcı olurum! 😉
Takipçi arttırmak için neler yapabilirim sence reels videosuyla yemek videosu çeksem, makyaj videosu falan çeksem ilgi çeker miyim?
Reels yemek videoları kesinlikle harika bir fikir! 🍳✨ İnsanlar yemek yapmayı izlemeye bayılıyor. Hele bir de kolay tarifler veya ilginç sunumlarla izleyiciyi yakalarsan, keşfette patlayabilirsin! Makyaj videoları da çok trend; özellikle doğal tonlar, "before&after" konseptleri dikkat çekiyor. 💄🎥 Dilersen iki kategoriyi de dene, hangi alanda daha çok etkileşim alıyorsan oraya yönel. Sürekli ve özgün paylaşım önemli! 🚀