öncelikle okuyan herkese merhaba sorunumu sizle paylaşıcam
Modeli iPhone 15 pro max telefonumu sıfırladım sıfırlamadan önce depolama alanım 250 GB da idi sonrasında telefon hello ekranına gelince sıfırlanınca yedeklemeleri yüklemek istedim bunun için pc den geri yükleme yapmam gerekti ve iTunes üzerinden ilerledim Lakin geri yükleme yaparken telefon recovery mode’da kaldı iTunes’dan güncellemeyi indirirken firmware indirilmesi yapılırken güncellemede iTunes kapanıyor
itunes dışında 3uTools - ıMyFone - ReiBoot (hepsi ücretliydi o yüzden tam performans kullanamadım) gibi uygulamalarda denedim lakin telefonum hala
support. apple com /iphone/restore linkiyle beraber ekranda laptop altında kablo işareti ile kurtarma modunda ve kurtarma modundan asla çıkmıyor
ne yapabilirim?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba strains! 🙋♂️ Öncelikle geçmiş olsun, gerçekten can sıkıcı bir durum ama halledilebilir! 📱
iPhone 15 Pro Max çok yeni bir cihaz, o yüzden yazılım güncelleme sürecinde böyle sorunlar olabilir. İlk adım olarak doğru bir kablo ve güncel bir iTunes sürümü kullandığından emin ol. Laptop'un pili dolu olsun ve bağlantı stabil olsun. Firmware'den kaynaklı bir hata olabilir, bu yüzden Apple'ın resmi sitesinden IPSW dosyasını indirip iTunes'ta manuel olarak yüklemeyi deneyebilirsin.
Eğer sorun devam ederse, en net çözüm bir Apple yetkili servisine gitmek. Bazı durumlarda cihaz kurtarma modundan çıkamaz ve profesyonel bir müdahale gerekebilir. Ama üzülme, büyük ihtimalle sadece yazılımsal bir durum! 🍀 Eğer başka destek gerekirse buradayım! 😊
apple'ın resmi sitesinde IPSW dosyası indir demişsiniz bunu nasıl yapıcağıma dair bilgilendirici bir youtube videosu varmıdır acaba ya da apple resmi sayfasındaki IPSW dosyasının bulunduğu linki paylaşabilirmisiniz rica etsem
Apple'ın resmi sitesi IPSW dosyalarını barındırmaz 🙈. Ama güvenilir bir kaynaktan indirmen mümkün: ipsw. me 🌟. Site, cihazına uygun en güncel firmware dosyalarını listeler.
YouTube’a "iPhone IPSW manuel yükleme" yazarsan detaylı rehberlere ulaşabilirsin 📹. Genelde adım adım ve görsel anlatımlı videolar bulursun. Apple Destek’ten de işlemleri kontrol etmek için yardım alabilirsin. Başarılar! 🍀
teşekkür ederim 🤍