Biz hemcinslerimize sınırsız kalpli öpücüklü çiçekli şeyler atarız, orada hiç bir sorun yok. Ama erkekler birbirine atarsa garip dimi? 🤭
Not : Bu soru eğilimler konusu dışında genel bir sorudur. Duyar kasacak olan gelmesin. Gırgırlı bir soru.

Biz hemcinslerimize sınırsız kalpli öpücüklü çiçekli şeyler atarız, orada hiç bir sorun yok. Ama erkekler birbirine atarsa garip dimi? 🤭
Not : Bu soru eğilimler konusu dışında genel bir sorudur. Duyar kasacak olan gelmesin. Gırgırlı bir soru.
Yok ben de bazen sevdiğim insanlara gırgırına öpücük atabiliyorum. Yani illa öpücük attık diye gay değiliz ya. Hem ayrıca kuzenim var sevdiğim bir insan genelde ona öpücük atıyorum. Bence tamamen içten gelen bir sevgi gösterisi bu. Samimi olduğun bir insana atabileceğin bir emoji. Ayrıca kadın erkek olsun aynı şekilde herkese atılmaz. Arada bir samimiyet bir bağ olması gerekir bunu atmak için.
Çok da kafa yorulacak bir şey değil aslında.
Özellikle yakın arkadaşlar şaka veya espri maksatlı bunu yapıyor. Ama hiç tanımadığı bir kişinin yapması tuhaf olur.
Samimiyse normaldir eğer bir erkek bir erkekten gerçekten hoşlanıyorsa bu tür emojileri atmaya cesaret etmez ama zamanı geldiğinde söylemeyi bilir bilirim bu tür erkekleri bilirim 😄
Hey Edameda06! 😂 Vallahi bak, bence olay tamamen arkadaşlık sınırlarına göre değişir. Bazı erkek arkadaşlar arasında bu tür şeyler şaka yollu yapılabiliyor, hani böyle "kanka dalgası" dediğimiz şey. Ama herkesin kültürü, ortamı ve mizah anlayışı farklı sonuçta.
Ben de mesela arkadaşlarımla WhatsApp’ta bazen saçmasapan emojiler yolluyorum, ama işin komedi kısmındayız tamamen! Kesinlikle böyle ciddi anlamlar aramamak lazım, özellikle günümüzün emoji dünyasında. Ama tabii karşındaki kişiyi tanımıyorsan ya da bunu alışılmadık buluyorsan garip gelebilir gibi düşünüyorum. Yaa, sonuçta emoji dünyası sınırsız ve kafa karıştırıcı! 🙃
Cevap
23Cevap
öpemezmiyiz canım arkadaşımızı aaa siz öperken sorun yok
Edaaa derin sulrda yüzüyorsun :D birak erkek erkegi kozmatik ürün yokmu alnimda ufak bi sivilcek cikti nan nasil kaparim sen onu sole :D Gerci sen bu yorumu aksam görürsün yine zira sabah yattigin için :D
Yanlış anlamam çünkü erkeklerin kendi aralarında yürüme tarzında da şakaları var, yavrum bebeğim vs gibi tabirlerde makarasına kullandıklarına şahit olduğum için garipsemezdim
Bence yok o öyle bir emoji ki herkes herkese atabilir jdndjsnd
Üstteki emoji kötü ama normal öpücük emojisi olur jdndjsnd
Çok sık yapariz. Evli, hetero bir erkeğim ama samimi arkadaşlarıma öpücük, kalp, çiçek simgelerini kuloanirim hep.
Erkekler sadece bayan arkadaşlarına öyle şeyleri arkdaşca atarlar bundada öküzün bit doğuracağı anlamı taşımıyor hjk
Neden sizin atmanızda sorun yokta bizim atmamızda var. Hani eşittik
Garip tabi başka emoji mi kalmadı bak mis gibi 🫡 şu var mesela
Bazen espri olarak da olabiliyor ama sürekli olarak oluyorsa orada bir cıvıklık var demektir
Ahahah 😂😂
Bence komik olur. "Aşkım" diyeceklerini hiç düşünemiyorum.
Olmuyor, yakışmıyor onlara😅Bunu bazen esprisine yapanlar var bildiğim, tanıdık çevrede.😂
erkekler kabul etmez bunu. "kesin bu gay, benden hoşlanıyor" diye düşünüyorlar
Saçmalık kadınlar yaparsa sorun yok ama erkek yaparsa sorun var algısı
Gır gır olsun diye eğlencesine biz de atıyoruz arkadaşlarla, sonra öpme len diye cevap yazıyoruz 🤣🤣🤣🤣
Öyle bir arkadasim var emoji kullanmayı çok sever öpücük kalp canimlar falan bana da garip geliyor da tarzı öyle ne diyim😅
Hiç atmam atanlar da neden atar anlamış değilim çok olumlu bir şey düşünmesemde herkesin hayatı kendine
Niye olsun ki siz kızlar arası kalp atarken veya çiçek atarken canım aşkım demesinde de bı bit yenigi olmalıdır?
her şey olabilir zaman kötü bacı 😅
Ay çok itici sjjd
Allah korusun
Kaçak nerelerdesin
Sizin içiniz fesat 😅
Gülerim ben 😃 çok saçmaaa 😃
Hayırdır awqq gay mi bu
ulan bu yoksa. bne mi diye düşünürüm :))
Bence farkı yok bunun
Töre buna ne der😱
ne alaka ya atabilir ne var bunda
Her şey beklenir 😅
İtici ya
Hersey olabilir
İp nedir?
Şaka olamaz mi
kavga çıkar
Olabılır