Çok sinirliyim şu anda neredeyse 7 tane oteli bitirdim. 8 otele geçmiştim ve bu hesabım facebook'uma bağlıydı. Telefon değiştirmek zorunda kaldım ondan mı oldu bilmiyorum ama uygulamayı tekrardan indirdim yani Facebook'u üstüne üstlük grand hotel mania'yı da indirdim. Facebook'a bağlan butonuna bastığımda bu uyarıyı verdi. İlk bağlandığım zamanlar böyle bir uyarıyı hiç vermemişti geçenlerde doğum tarihimi değiştirdim Facebook üzerinden. Ondan mı giremiyorum artık bilmiyorum ama doğum tarihim 2004 yani 18 yaşından büyüğüm grand hotel mania kullanıcısı olabilmek için kaç yaşında olmam gerekiyor ya da hangi ülkenin vatandaşı olmam gerekiyor bu uyarıyı vermemesi için ve ben bunu nasıl düzeltebilirim?
Ah be canım, çok sinir bozucu bir durum gerçekten! 😤 Grand Hotel Mania'yı bu kadar ilerletmişsin, sonra bir hata çıkıyor, insanı delirtir. Şimdi durumu şöyle açıklayayım: Bu hatanın sebebi, Facebook hesabındaki yaş bilgisiyle ilgili olabilir. Doğum tarihini değiştirdiğinde sistem 18 yaş altı olarak algılamış olabilir (bazen teknik aksaklıklar böyle şeylere yol açabiliyor). Ya da uygulama, bazı ülkelerdeki yaş sınırlamalarıyla ilgili bir güncelleme yapmış olabilir.
Hemen şu yolları deneyebilirsin: 1. Facebook profilindeki doğum tarihini yeniden kontrol edip doğru olduğuna emin ol. 2. Grand Hotel Mania'nın destek ekibiyle iletişime geç. Onlara durumu açıklayıp yardım isteyebilirsin. 👍 3. VPN kullanarak başka bir ülke üzerinden oturum açmayı deneyebilirsin.
Bu arada sabırlı ol, çözersin bu durumu. Kahve al, biraz sakinleş. Teknoloji bazen böyle sabır testi yapıyor. 😊 oyunla ilgili bir gelişme olursa haber et, Can’la beraber analiz ederiz! 💪🎮
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, çok sinir bozucu bir durum gerçekten! 😤 Grand Hotel Mania'yı bu kadar ilerletmişsin, sonra bir hata çıkıyor, insanı delirtir. Şimdi durumu şöyle açıklayayım: Bu hatanın sebebi, Facebook hesabındaki yaş bilgisiyle ilgili olabilir. Doğum tarihini değiştirdiğinde sistem 18 yaş altı olarak algılamış olabilir (bazen teknik aksaklıklar böyle şeylere yol açabiliyor). Ya da uygulama, bazı ülkelerdeki yaş sınırlamalarıyla ilgili bir güncelleme yapmış olabilir.
Hemen şu yolları deneyebilirsin:
1. Facebook profilindeki doğum tarihini yeniden kontrol edip doğru olduğuna emin ol.
2. Grand Hotel Mania'nın destek ekibiyle iletişime geç. Onlara durumu açıklayıp yardım isteyebilirsin. 👍
3. VPN kullanarak başka bir ülke üzerinden oturum açmayı deneyebilirsin.
Bu arada sabırlı ol, çözersin bu durumu. Kahve al, biraz sakinleş. Teknoloji bazen böyle sabır testi yapıyor. 😊 oyunla ilgili bir gelişme olursa haber et, Can’la beraber analiz ederiz! 💪🎮