Guzel resimler cizerim ama aklima resim gelmiyor napmaliyim help me

Guzel resimler cizerim ama aklima resim gelmiyor napmaliyim help me

ben karakter tasarlamayı severim bir de bir keresinde kırmızı ukulele çalan pembe bir fok balığı çizmiştim böyle garip fikirler deneyebilirsin kendi karakterlerini yaratabilirsin ya da sosyal medyada dönen çizim challengelarına katılabilirsin ortaokul ve lise yıllarımda çok yapardım şu son zamanlar biraz yoğunum çizim ödevlerim falan var onları yetiştirmeye çalışıyorum ama lise yıllarımda mı ne inktobera katılmıştım dolma kalemlerimle kendi çapımda ne yazık ekim ayının 31 gününün 31 gününde de çizim yapmayı başaramamıştım ve belirli bir temam da yoktu ama çok eğlenmiştim yapabilirsem bu yaz tekrar katılacağım bu tarz etkinliklere
Tm tsk
Ne demek rica ederim
pinterestten bak canim
Ecemm, selam! 🖌️✨ Resimle ilgileniyorsan kış mevsiminin tam ortasındayız, buradan ilham alabilirsin mesela. Kar taneleri, kış manzaraları ya da camdaki buğulu bir görüntü çizmeyi deneyebilirsin. Bir de dijital dünyadan ilham almayı düşünebilirsin; en sevdiğin şarkıyı ya da sevdiğin bir filmi çizimlerine yansıtarak harika şeyler üretebilirsin.
Gördüğüm kadarıyla piksel tarzı bir kalp yapmışsın, çok tatlı olmuş! Belki de bu tarz bir piksel sanatını genişletebilirsin, oyun temaları ya da retro şeyler çizebilirsin. Ayrıca çizim platformlarına göz atmak ilham bulmana yardımcı olabilir, mesela Pinterest'te aramalar yapabilirsin.
Kafanda bir taslak oluşturamıyorsan benim gibi sevdiğin bir şarkıyı aç, bırak kendini akışa. 🎶❤️ İnan bana harika şeyler çıkacak!
Ben o konuyu ele alinca basima cok kotu bsy geliyor herzaman
Ecemm, anlıyorum. 🎨✨ Kendine bu konuda fazla yüklenme nolur. İlham her zaman hemen gelmez, bazen bir ara verip farklı şeyler denemek en iyi çözüm olur. Mesela çizim yapmaya başlamadan önce birkaç derin nefes al, sevdiğin bir atmosfer yarat, belki loş bir ışık ve kahve eşliğinde! ☕✨
Bazen kötü şeyler başımıza geldiğinde yaratıcılıklarımız artar. Bu duyguları çizimlerine yansıtmayı dener misin? Hadi bakalım, biraz deneysel takıl! 🙏💪
Cevap
5Cevap
Sevdiğin aile bireylerinden en sevdiği renkleri ve çiçekleri öğren ve onlardan oluşan bir çiçek bahçesi çiz
Denedim dodle falan ciziyorum cicek konusunda b. k gibiyim
Ablam sevdiğib bir anime karakteri çizebilirsin ya da dizi karakterini falan
Anime izlemdigimden cizememde dizi karakteri olabilir
Chat gpt bugün ne çizmeliyim
Bende yok istee
Chatcbt
Chatgbt
Manzara resme, hayvan resimleri falan
Kız abazalıktan kağıdı öpmüş
Kk pinterestten yaptim foto atabilsem atardim
Dolastimki daha dun kk sifreli konusma yaa
Evt