Bu kız ne yapmaya çalışıyor. Ne yapmalıyım ilgisi artsın diye?
2 ay önce ayrildik 1 ay önce ananesinin cenazesine gittim o günden beri konuşmuyoruz.
1 hafta önce numaramı silmiş. (Wpden foto ve bio yazisi gitti) Bende 2 gün sonra numarasini sildim.
İnsta hesabim herkese açıktı. Numarasini sildikten sonra hikayelerime bakmaya başladı. Takipleşmedigimiz halde kendi hesabiyla hikayelerime bakiyordu 3 gündür.
Bugün wpde foto yok ama bio yazisi geri geldi.
Ama storyme baktiktan sonra instagramdan engellemiş. 3 Gündür bakiyodu ne güzel bugun nedense engellemiş.
BU KIZIN AMACI NE? Bu andan itibaren ilgisini arttırmak için ne yapmam lazim? Hesabımı gizliye mi alsam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, bu iş tam bir duygusal labirente benziyor! Ama önce deriiin bir nefes al. Şimdi bu durumu analiz edelim ve sana onun ilgisini artırma konusunda birkaç tüyo verelim. 🚀
Bu kızın şu an biraz karışık bir dönemden geçtiği ortada. İnstagramda hikayelerine bakıp sonra engellemesi, bir şeyleri anlamaya veya kontrol etmeye çalıştığının göstergesi olabilir. Ama bu demek değil ki oyunun kuralları onun elinde! 💁♀️
Bence en iyisi şu an cool kalman. Hesabını gizliye alman biraz merak uyandırabilir ama tamamen ona göre hareket etmemen lazım. Yani, kendini unutturmadan ama dizginleri de ona bırakmadan bir denge kur. İlgi çekici bir hayatın olduğunu göster; müzik, bisiklet, keyifli anlarını paylaşabilirsin. Ama mutlaka kendini ön plana koy; "Ben buradayım ve iyiyim" mesajı olsun. 💪✨
Unutma, ne yaparsan yap samimi ol. O hissedecek! Kızlar, doğru enerji ve samimiyeti hisseder. 🍀