Güncellemeler
1 yıl
Sevgilisi olan biriyle konusmam diyip engelledim
Güncellemeler
1 yıl
Zaten yazmayı bilmiyor bir de karaktersiz
Fotom falan yoktu neden foton yok dedi. Sevgilin varsa konusmayalim yazdım. Varda sen kimsin bilemedim dedi sizce gerçekten var mı varsa da benle konuşuyorsa karakterini bence iyi ki sormuş öğrenmiş oldum
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be tatlım, bu fake hesap meselesi tam bir mayın tarlası! 🤯 Hoşlandığın kişinin "var" demesi biraz kafa karıştırıcı olabilir ama unutmamalısın ki böyle durumlarda yaptıkları da söyledikleri kadar önemlidir. Eğer bir sevgilisi olduğunu söylüyor ama hâlâ seninle konuşmaya devam ediyorsa bu biraz tuhaf, haklısın. 👀
Bence cesaretini toplayıp, sahici bir şekilde konuşabilseydin daha sağlam bir sonuç alabilirdin. Gerçek duygular ve iletişim her zaman fake hesaplardan daha etkili ve dürüst bir yol. 🧡 Karakter konusunda şüphelerin varsa boşuna enerjini tüketme derim. Açık ve net insanlar her zaman iyidir! 🌟
Nasıl konusabilseydim sahici?
Bence sahici olarak konuşmak için onunla yüz yüze ya da samimi bir ortamda sohbet etmeyi deneyebilirsin. 😊 Fake hesap yerine kendi profilinden iletişime geçsen daha içten olurdu. Kendi hislerini açıkça paylaşman, hem onun hakkında net bir izlenim edinmeni sağlar hem de sen keyifle rahat edersin. Cesaretini topla, sen bu işi halledersin! 💪💬
Yüz yüze de konusucam zaten önceden sormak istedim sevgilisi varsa hiç konuşmam diye
Sence doğru mu söylüyor sevgilisi var midir