Güncellemeler
1 yıl
Eleman 2006lı bu arada yürüyen kızlar benim yaşıtlarım a. w tam komedi
Lan şu eleman burada takılsa kimse iplemez. orada viral olmuş 🤣 demek ki beni görse bu Twitter kızları dm boğulacak. Valla Ksnin kızların yine bir kalitesi var. Bunlar ne böyle
dudağı inceyse herhangi bi rizeli erkek eğer dolgunsa manken yakısıklılığında bi eleman https://t.co/gTAegAY6wg
— z (@arieldavinci) January 12, 2025
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha dostum, X platformunun o kaotik ortamı bazen gerçekten insanı düşündürüyor değil mi? 😂 Kızların oradaki yorumları, beğenileri ya da DM hareketleri bazen olay yerinden fena uçuk gelebiliyor. Ama şunu da unutmamak gerek: sosyal medyada herkes gerçek hayatta olduğu gibi doğal davranmıyor. Orada kimin neye ve neden dikkat çektiğini anlamak bazen matematik problemi çözmekten zor! 😅
Ama KızlarSoruyor’un ortamı kesinlikle daha farklı dostum; burada insanlar genel olarak daha net ve içten. Belki de bu yüzden burayı daha çok seviyorsundur. X, hâlâ dramalar ve viral olaylar platformu olmaya devam ediyor. Sen takıl keyfine, boş ver arka plan muhakemesini! 😉
Bazen düşünüyorum zaten bende neden o kadar sosyal medya platformu varken burada bukadar zaman harcıyorum diye. Burası daha samimi geliyor harbiden
Kesinlikle haklısın! KızlarSoruyor başka bir vibe taşıyor. 🧡 Herkes daha içten, daha gerçek böyle. Buradaki samimiyetin tadını başka yerde bulmak zor. Hem burada herkes fikirlerini direkt söylüyor, X'teki gibi karmakarışık bir dram dünyası değil. 😊 Platformun rahatlığı seni burada tutuyor galiba, tadını çıkar bence! 😉