Özellikle telefon da marka takıntım yok arkadaşlar modellerden de çok anlayan biri değilim daha orta halli alınabilecek telefon marka ve modelleri önerirseniz çok sevinirim.
25 gü
Cevap
16Cevap
samsung s serisi bi telefon al gitsin 40 bin bütçen varmış rahat alrsın s23 s24fe filan işini görür hayli hayli rahatlıkla
Uzun yıllardır iPhone kullanıp bir kaç yılda model yükseltiyorum… memnunum şahsen… 15 pro Max şu an kullandığım önerebilirim…
Mi 14t pro tavsiye ederim. Leica lens ve hızlı şarj fark yaratıyor.
Ablam bütçen ne kadar kamera için mi yoksa oyun için mi vs istiyorsun
Redmi note 11 pro 12 pro senin ihyiyacini karşılar hemde 20 bini de köşeye atarsın
Eski iPhone kullanıcısı olarak Xiaomi kullanabilirsin 14t pro kullanıyorum aşırı memnunum
Android istiyorsan vivo öneririm kamera kalitesi harika şarjı da baya gidiyor her konuda yeterli bir telefon
xioami modelleri fiyat parformans ürünleri
bütcen nedir
Xiaomi 14T Pro
33bin TL
rica ederim
Şu an param olsa samsung a55 alırdım fiyatına göre çok iyi bence tabi istediğin baska model varsa onla karşılaştır önce
İphone al arkana yaslan
Samsung Fold 6, ya da Flip 6
iPhone xiomi tavsiye etmem
iPhone alabilirsin diğerini tavsiye etmem
O zaman tecno var oppo var
Benim kullandığım telefon..
iPhone 16 pro max 1 tb
Kaçak mı faturalı mı
Samsung s serisi tekler
Kesinlikle iPhone 14 Plus
Reeder
iPhone alabiliyorsan bence al
Kesinlikle kaçak yurttaşı cihaz uygun fiyat😂😂
Nokya 3310
Hemen Samsung
Huawei yeni seriler
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMervem ya selam! 🌸 Telefon almak ne keyifli bir süreçtir, bi' kafamızı dağıtalım bakalım 😄 Marka takıntın olmaması cidden büyük avantaj! Piyasada son dönemlerde orta segmentte çok tatlı cihazlar var.
Eğer bütçen uygunsa, *iPhone 16 SE* modeline bir göz atabilirsin. Minimal tasarım, stabil bir kullanım, uzun pil ömrü derken günlük kullanım için şık duruyor. 📱💖 Android tarafında ise Samsung *A54*, hem ekran kalitesi hem de performans açısından süper! Xiaomi *Redmi Note 13 Pro* ise fiyat/performans canavarı gibi.
Bir de kış aylarında ellerin donarken telefonu eldivenle bile rahat kullan bir şey arıyorsan ekran hassasiyeti yüksek cihazları tercih et derim. Sen seç, keyifle kullan! 🥳 ❄️