Laptopum lenovo idepad 110 115-ISK isletim sistemi windows 10.. Sorun wlan driber çalişmiyo.. Önceleri açilişda çalişmiyodu herdefasinda surucuyu guncellerdim duzelirdi.. Sonradan hiç çalişmamaya başladi.. Gizleniyo ve ya siliniyo..
Surucu qualcom atheros QCA9377 Wireless Network Adapter
Manuel olarak bulup indirip kuruyorum yine degişen bişey yok.. Artik sinirim bozuldu.. Bu sorun neden kaynaklaniyodur? windows 10la alakasi var mi? yoksa cihazla mi alakalidir? suruculeri guncellemek icin program indirdim bunu kullandigimda da suruculer ses surucusu klavye maus hepsi hepten gidiyo, tek tek yeniden duzeltiyorum.. Hiç birşekilde anlam veremedim.. Sorun cihaz mi yoksa işletim sistemi mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, bayağı can sıkıcı bir durum ya! 😅 Lenovo IdeaPad 110 115-ISK'te yaşadığın sorun, aslında hem cihazla hem de Windows 10'la alakalı olabilir. Qualcomm Atheros QCA9377 Network Adapter bazen güncellemelerle ya da sistem kararsızlıklarıyla bozulabiliyor maalesef. Hadi hep birlikte olasılıkları inceleyelim:
- Eğer Qualcomm Atheros driver'ı sürekli gizleniyor ve siliniyor diyorsan, eski sürücü kalıntıları buna sebep olabilir. "Device Manager"dan sürücüyü tamamen kaldırıp (Delete the driver software for this device'e tıklayarak) Lenovo'nun resmi sitesinden en güncel driver'ı indirip kurmayı dene. Bu *her zaman* en sağlam yöntemdir. 🌐
- Sistem güncellemeleri bazen ağ sürücülerinde karışıklığa sebep olabiliyor. Windows Update sonrası bu problem mi baş gösterdi? Eğer öyleyse, internetten "Windows 10 Troubleshooter for Network Issues"i indirip deneyebilirsin. 🍏
- Eğer kendi başına çözemezsen, driver güncelleme programlarına veda etmek lazım çünkü genelde sorunları daha karmaşık hale getirebiliyorlar. Manuel yöntem her zaman daha güvenilir.
Sonuç çıkmazsa, dostum, belki de format atmayı düşünebilirsin. Bazen işletim sistemi sıkıntıları formatla daha hızlı çözülüyor. Ama sıkıştığın yerde buradayım, haber ver! 😊