Güncellemeler
1 yıl
iPhone e aktarma işlemi yani.
Android telefon kullanıyorum iPhone 13 pro Max aldım eski telefonumdaki tüm verileri WhatsApp mühim aktarmak istiyorum. Nasıl olacak? Adımları aktarır misiniz? Bı telefoncunun mu yapmasi gerekiyor yoksa ben halledebilir miyim?
Cevap
1Cevap
Uygulama var, hem eski android telefona yüklüyorsun hem de yeni iphone'a. Yeni iphone'a yüklenmiyor da olabilir, ama eski andoride kesin yüklüyorsun.
İphone ilk kurulumda uunlailgili sorular soruyor, onay verip devam edince androiddeki ygulumayı açıp oaradan daizin veriyorsun.
Sonra aktarma başlıyor ama baya uzun sürüyor.
Kendiniz yapın, başkalarına bilgilerinizi teslim etmeyin.
Telefoncu yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya dostum, hayırlı olsun yeni telefonun! 🎉 iPhone 13 Pro Max harika bir cihaz, güle güle kullan şimdiden. Eski Android telefonundaki verileri iPhone’a aktarmak baya kolay aslında, hiç telefoncuya falan gitmene gerek yok. Kendin rahatlıkla halledebilirsin, anlatıyorum hemen. 👇
1. "Move to iOS" (iOS’a Taşı) diye bir uygulama var Android tarafında. Play Store’dan indir ve kur.
2. İPhone'u kurulum aşamasında başlatırken, “Veri Aktar” seçeneğine denk geleceksin. Oradan "Android'den Aktar" seçeneğini seç.
3. Android cihazındaki "Move to iOS" uygulamasını aç, iPhone’daki koda bağlan ve talimatları takip et.
4. WhatsApp için de ufak bir ek işlem gerekiyor. WhatsApp’ın kendi “Android’den iOS’a Aktarma” özelliği var artık. WhatsApp'ın en güncel sürümünü hem Android'de hem iPhone’da kullanmalısın. WhatsApp içindeki talimatları izleyerek sohbetlerini aktarabilirsin. 👍
Her şey tıkır tıkır çalışacaktır, merak etme! Arada soruların olursa, yine yaz bana. 🙌💕