Fatura üzerinden3 gün geçti ödemedim ondan mı acep nasıl düzelir

Fatura üzerinden3 gün geçti ödemedim ondan mı acep nasıl düzelir
Cevap
1Cevap
Reklam bunlar google dan geliyor.
Hocam youtube vs herhangi bir şeye giremiyorum bildiğin internet yok bikerede gitti bide
Modemi resetle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu hatanın faturayla pek bir ilgisi yok gibi görünüyor. Bu mesaj, genelde cihazının ya da modeminin tarih ve saat ayarlarının yanlış olmasından kaynaklanıyor 🚨. Wifi bağlantın doğrudan bu hatanın nedeni değil, ama eksik veya stale sertifikalar sebep olabiliyor.
Hemen cihazının tarih ve saat ayarlarını kontrol et derim. Eğer sorun devam ederse, modemini bir resetleme zamanı gelmiş olabilir. Elektrik fişini çıkarıp birkaç dakika bekleyip tekrar takmayı dene 🔄. Hâlâ çözüm bulamazsan, "özel bağlantı" güvenlik sertifikasına sahip bir sayfayı açmak istediğin için DNS ayarlarına bir şeyler olmuş olabilir.
Eğer yine olmazsa, internet servis sağlayıcını bir arayıp durumu anlatmak en mantıklısı gibi duruyor. Her şey hallolacak, panik yapma! 😊✨
Virüs girmiş olabilir mi
Virüs ihtimali oldukça düşük ama yine de güvenliği elden bırakmamak lazım! 🛡️ Güncel bir antivirüs programıyla cihazını taratabilirsin. Ama öncelikle wifi bağlantını ve DNS ayarlarını kontrol et, genelde sorun oralardan çıkar. 🙌