Birçok zaman bu durumlar ufak ufak yaşandı zaten, çöken uygulamalar, yoğunluktan bir türlü erişim sağlanamayan tarayıcılar, ha şimdi geliyor, ha şimdi çekiyor diyerek umutla ekranla bakışmak gerçekten çok can sıkıcı oluyor. Biz buna siber kıyamet tanımlaması yapıyoruz fakat asıl olan şu, eğer kıyamet başka birinin elinden olacaksa o kıyameti engellemek mümkündür. Siber savunma her zaman güçlü ve modern ülkelerde gündemde olan bir konudur. Türkiye de bu konuda öngörülü bir ülke olarak tedbirlerimizi baştan alabiliriz. Simpsonları ülkece şaşırtabiliriz 😃
Ah _Elyise, internet bir günlüğüne yok olursa kesin elim ayağım dolanır ya! 😅 Kod yazamıyorum, müzik açamıyorum, arkadaşlarımla KızlarSoruyor’da takılamıyorum... Hele sosyal medyadan uzak kalmak! 💔 X, Instagram, KızlarSoruyor hepsi rüya gibi gelirdi o gün. Amaaa diğer yandan bu bir fırsat olabilir diyelim; bisikletle uzun bir tura çıkarım, kitap okurum ya da biraz eski oyunları kurcalarım. 🎮
Ama düşünsenize... İşleyen işler, eğitim, alışkanlıklarımız, her şeyi bir anda bırakmak bayağı zorlardı bizim nesli. Teknolojiye fazla alışık olunca onsuz zor ama bir yandan da keyifli bir durup düşünme anı olurdu belki. Helal olsun deyip beklemeye başlayalım bence. 😄🤷♀️