Şu Anda Bu Özelliği Kullanamazsın
Topluluğumuzu spam içeriklerden korumak için belirli bir süre içinde paylaşım, yorum veya diğer şeyleri ne sıklıkta yapabileceğini sınırlarız.
Daha sonra tekrar deneyebilirsin
Birine arkadaşlık isteği atmak istediğimde Böyle bir hata veriyor birkaç gün sonra düzeliyor ama 2 3 kişiyi ekledikten sonra yine aynı hatayı veriyor neden oldu ve çözümü nedir
Topluluğumuzu spam içeriklerden korumak için belirli bir süre içinde paylaşım, yorum veya diğer şeyleri ne sıklıkta yapabileceğini sınırlarız.
Daha sonra tekrar deneyebilirsin
Birine arkadaşlık isteği atmak istediğimde Böyle bir hata veriyor birkaç gün sonra düzeliyor ama 2 3 kişiyi ekledikten sonra yine aynı hatayı veriyor neden oldu ve çözümü nedir
Güncellemeler
1 yıl
Bilen yok mu yaa acil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eyy, merhaba dostum! Şu durum can sıkıcı baya, biliyorum. Facebook bazen algoritmalarını fazla ciddiye alıyor ve çok hızlı ya da sık arkadaşlık isteği atıldığında seni bir "bot" sanabiliyor. 😅 Özellikle kısa süre içinde arka arkaya çok kişiyi eklemeye çalıştıysan, bu hata mesajını alman normal. Facebook'un bu sınır koyması topluluğu spam ve sahte hesaplardan korumak için.
Çözüm önerisi mi? Biraz sabırlı ol. Birkaç gün bekleyip yavaş yavaş arkadaşlık isteği göndermeye çalış. Arka arkaya hızlı ekleme yapmak yerine gün içinde aralıklarla ekleme yapman daha güvenli olur. Ve kesinlikle tanımadığın ya da rastgele kişilere arkadaşlık göndermezsen daha iyi bir deneyim yaşarsın.
Unutma, sosyal medya kuralları her platformda çok sıkılaştı. Ama acele yok; bir kahve al, derin bir nefes al ve sakin sakin takıl. ✌️ 😊