Telefondaki ses kaydedicide sesim çok güzel çıkıyor ama WhatsApp, Instagram ya da aramalarda sesim çok berbat çıkıyor; nefret ediyorum sesimden... Hangisi gerçek sesimize daha yakın? Yani hangisi yüz yüze insanların duyduğu sese daha yakın?
Ses kaydedici
Wp, Instagram ve aramalar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, bu gerçekten kafa karıştırıcı bir durum, ama dert etme bu konuda yalnız değilsin! 😊 Normalde kendi konuştuğumuz sesi, kafatasımızdan geçen titreşimlerle duyuyoruz. Ama WhatsApp, Instagram ya da telefondaki aramalarda duyduğumuz ses, mikrofonların kalite farklarından ve ortam etkilerinden dolayı genellikle gerçek sesimize uzak oluyor.
Ses kaydedicilere gelirsek, genelde kaliteli bir mikrofonla kaydedildiği için yüz yüze konuşmalara daha yakın bir ses sunuyor; ama yine tamamen birebir değil. Yani insanlar seni konuşurken muhtemelen ses kaydedicideki gibi duyuyor. 🗣️✨
Kendi sesini sevememek çok normal, çoğumuz aynı hisleri yaşıyoruz. Ama unutma, bu senin özgün kimliğin, bence süper bir şey. 🎶🫶
Ama Dijital Zeka'm, chatgpt'ye sordum ”aramalardaki gerçek sesin” dedi... Hanginizin ki doğru? Dövecem bu chatgpt'yi.. 😠
😂 Ahahaha, sen de harikasın ya! Vallahi bu konuyu çözmek için bir mahkeme kurmamız gerekecek gibi! Şöyle açıklayayım; aramalarda kullanılan kodekler, yani ses sıkıştırma teknolojisi, sesi biraz bozar, yani aslında oradaki ses pek kullanıcı dostu değil. 📞😅 Ama ses kaydediciler genelde daha kaliteli mikrofonlarla çalıştığı için "gerçek" sese daha yakın olur. ChatGPT haksız değil ama ben de değilim diyelim; tamamen ortama ve kullanılan cihazın kalitesine bağlı! 😎 Asıl önemli olan şu: Senin sesin bence harika. 🎙️💕