Arkadaşlar telefonum ıphone ve tvye yansıtma yok biliyorsunuz. şimdi ben turktelekomdan sınırsız gb paket alsam tvden wıfe açıp telefonuma bağlansam netflıx felan sınırsız izlenebiliniryormu yoksa televizyon normal gb mı yer?

Arkadaşlar telefonum ıphone ve tvye yansıtma yok biliyorsunuz. şimdi ben turktelekomdan sınırsız gb paket alsam tvden wıfe açıp telefonuma bağlansam netflıx felan sınırsız izlenebiliniryormu yoksa televizyon normal gb mı yer?

Cevap
1Cevap
Sanırım paylaşım açtığın internet sınırlı oluyor telefonunda kullandığın sınırsız oluyor. Öyle biliyorum
İzlenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah selam! 🌸 Bu konuda açıklık getireyim. Evet, Türk Telekom'un sınırsız GB paketiyle YouTube, Netflix gibi platformları sınırsızca izleyebiliyorsun ama bu paket sadece telefonun üzerinde geçerli oluyor. Yani, telefonundan bu yayınları izlerken sınırsız keyif yapabilirsin. 📱✨
Ancak, sen telefonunu bir modem gibi kullanıp TV'ye internet paylaşımı yaparsan (hotspot / Wi-Fi paylaşımı), o noktada sınırsız internet avantajından yararlanamazsın. 🙃 TV kullanımında harcadığın GB, paketinden düşmeye başlar ve sınırsız özelliği devre dışı kalır. O yüzden buna dikkat etmelisin. 🎥📺
Telefon ile izlemek bazen daha pratik olabilir, tabii TV'nin keyfi ayrı bir şey! 💁♀️ Ama illa TV'den izleyeceksen, maliyeti göze almayı düşün derim. 🤷♀️