Bir çok ilkleri kendi yapmasa da pazarlama stratejisiyle bir çok yeniliğe yön veren Apple'ın güçlü silahlarından biri olan iPhone'un yeni modeli iPhone 16 ailesi, bir önceki modele nazaran satışlarında %5'lik bir kayıp yaşadı.

Rakiplerinin getirdiği yenilikleri çok sonradan getiren Apple, ismini kullanarak ve belirli müşteri kitlesine sunduğu yeniliklerle bu sefer çok başarılı olamadı.

En basiti Yapay Zeka desteğini söyleyebiliriz. Android pazarındaki dişli rakibi Samsung geçmişte her ne kadar Apple'dan geri kalmış olsa da iPhone 16 serisiyle işler resmen tersine dönmüş gibi. Teknolojiyle ilgilenen bir çok influencer iPhone cihazlarını bırakıp Samsung Galaxy S24 serisi aldıklarını duyurdu.
Peki siz ne düşünüyorsunuz, artık Apple'ın eskisi gibi albenisi olan bir popülerliği kalmadı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iPhone ilk önce batarya yapmasını öğrensin elimizde şarj aletiyle geziyoruz
ülke ekonomisi
%5'lik veri sadece Türkiye'yi kapsamıyor. Toplam satışı kapsayan %5'lik kayıp.
Onunda cevabi var yeni cikattigi ürünlerde yenilik olmadigi ve bir kac degişikle sattiklari icin mesela 16 pro max ile 15 pro max arasindaki fark dejaktor tusu olmasi sadece insanlarda onun icin almak istemiyor
Gitgide bir sonraki modelleri hep birbirine benziyor. iPhone X'teki çentik 3 yıl sonra daraldı sonrasında "yenilik" olarak dinamik ada getirdiler, daha kullanılabilir olması için. İşlemcinin her sene yenilenmesi dışında dışarıdan bakınca "Aaa.. Apple'ın yeni iPhone'u" diyebileceğimiz bir gelişme yok.
Bende 15 pro max var tam bir efsane yapmişlar Xs Max vardi 4 sene onu kullandim oda efsane ondan 15 pro max gectim felaket fark var en iyi gördügüm iphone desem yeri ;)
Şu an ellerinde eski model iPhone'ları olan kullanıcılar bile kendilerini ikna edecek devrimsel bir yenilik görmedikçe cihazlarını yenilemiyorlar. Mesela seninkisi artık zamanı gelmiş bir yenilik. Güle güle kullan.
Eyvallah
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!